Pixabay

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου: Παρθένοι, μην παρακάμπτετε «ανώτερους» για να επιβληθείτε

Τελευταία Ενημέρωση
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Σηµαντικά καιρικά και γεωφυσικά φαινόµενα συνδέονται συνήθως µε εκλείψεις και πανσελήνους, και η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος που γίνονται στις 10 Ιανουαρίου στον Καρκίνο θεωρούνται από τις... βαριές αυτού του χρόνου, αφού συµβαίνουν σε αντίθεση µε τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ερµή. Τα ζώδια που επηρεάζονται και επιβαρύνονται περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι. Ενας αστρολόγος της αρχαιότητας θα µας έλεγε τα εξής: Εκλειψη στο δεύτερο δεκαήµερο του Καρκίνου; Βαρείς φόροι, ανακατωσούρα στα οικονοµικά - σήµερα µπορούµε να πούµε σε χρηµατιστήρια και νοµίσµατα - ναυάγια και ατυχήµατα. Το κακό είναι ότι δεν µπορεί να προσδιοριστεί το πού.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (5-11/1): Βαριές ημέρες, προσοχή σε ατυχήματα & τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 για όλα τα ζώδια.

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να πρωταγωνιστήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και την καλή σου διάθεση. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ό,τι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις, καθώς επαγγελματικά πιθανό είναι να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε ό,τι αφορά επαγγελματικές επιδιώξεις όσο και στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα η διασκέδαση και η επικοινωνία εναρμονίζονται και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε ιντριγκάρουν γιατί έχουν το κάτι πρωτοποριακό. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσει λογαριασμούς και εκκρεμούσες οικονομικές καταστάσεις που μπορεί να σε αγχώνουν. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις πιθανές σπατάλες, γιατί είναι αυτές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και τελικά θα σου προκαλέσουν πρόβλημα. Αργά το βράδυ το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να ευνοήσουν σημαντικά τα οικονομικά σου αλλά και να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι. Σήμερα καθοριστικό είναι ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου σε όποια υποχρέωση πρέπει να παρευρεθείς, το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να είναι κάτι σημαντικό στη ζωή σου. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά σκέψεις και απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από τους άλλους. Σημαντικό είναι να είσαι το επίκεντρο στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις σαν τον εγωιστής κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία και χαρά, και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και επηρεάζει θετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα το κέφι και ο ερωτισμός εναρμονίζονται και μπορεί να περάσει τις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, σημαντική νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε οδηγήσει σε μία νέα κοσμοθεωρία.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις κυρίως να απομακρυνθείς από όλους και όλα, καθώς αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να είσαι απομονωμένος λόγω των έντονων αναμνήσεων που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να φτιάξεις το κέφι σου να εξισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθος με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν τον ερωτισμό στα ύψη. Σήμερα πόθος και ένταση κυριαρχούν και δημιουργούν ονειρεμένο κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σου θυμίσουν τις έντονα ερωτικές στιγμές που έχετε βιώσει. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και πως θέλεις να τους κατακτήσεις. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι το να γίνεσαι εριστικός με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου δεν θα σου προσφέρει κάτι για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βγεις και να περάσεις μοναδικά με τους φίλους και το ταίρι σου ή μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου. Σήμερα, διασκεδάζοντας με την παρέα και το ταίρι σου, είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί σημαντικά η προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ό,τι αφορά υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν χρειάζεται να συγκρουστείς με ανώτερους σου για να επιβάλεις τις απόψεις σου, καθώς θα αποτελέσει τροχοπέδη για την προσωπική σου πορεία. Αργά το βράδυ το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εναρμονίσει τις καταστάσεις της καθημερινότητας που λειτουργούν πιεστικά σε επαγγελματικό επίπεδο και να αποβάλεις πιθανή ένταση που μπορεί να σου δημιουργούν. Σήμερα εκμεταλλεύσου τη σημερινή συνθήκη για να λύσεις θέματα καθημερινότητας που μπορεί να επιβαρύνουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, το παιχνίδι μυαλού θα είναι πρωταγωνιστής και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθεί σε ό,τι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, νομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που θεωρείς ότι έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Φρόντισε να μην είσαι αμελής στις υποχρεώσεις σου, γιατί, τελικά, αυτό είναι που μπορεί να σε εκθέσει. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αλλά και με το ταίρι σου, κάτι που θα απογειώσει το ερωτικό στοιχείο στη σχέση. Σήμερα η θετική διάθεση και ο αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και μπόρα ή να περάσεις μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει άκρως ανανεωτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονα τον εκνευρισμό από το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι το να δείξει εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου θα σε κατευθύνει σωστά σε ό,τι αφορά οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθά να ισορροπήσει η ψυχολογία σου και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Σήμερα βαθύτερες εξομολογήσεις και συναισθήματα λειτουργούν μοναδικά σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα εντείνει τον αισθησιασμό, τον πόθο, την ασφάλεια.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει ισορροπία σε σχέση με τα πρόσωπα που είναι καθοριστικά στη ζωή σου όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις, βέβαια, να εκφράζεις τις προσωπικές σου απόψεις και τις ανάγκες σου ώστε να μην καταπιέζεσαι και βρεθείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να κάνει σημαντικά βήματα σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Σήμερα το έντονο ερωτικό στοιχείο και η εναρμόνιση των αναγκών θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και αυτό θα φέρει νέες γνωριμίες στη ζωή σου. 

 Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου και  πού πιθανά σου δημιουργούν άγχος και ένταση. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι το να εκτονώσεις τη νευρικότητα μέσω της γυμναστικής θα είναι ιδανικό για να μπορέσεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν συζητήσεις που θα σε προωθήσουν σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σου και μπορεί να έχουν και άμεσο αντίκτυπο σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απολαβές σου. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας που μπορεί να ενοχλούν το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους  και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση και το πως θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχει προκύψει. Η τέχνη είναι αυτή που σου κεντρίζει κυρίως το ενδιαφέρον για αυτό δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ένα κινηματογραφικό έργο ή με μία θεατρική παράσταση που θεωρείς ότι έχει κάτι να σου προσφέρει. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να αφήσεις το πάθος και το ξεφάντωμα να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα. Σήμερα μοναδικές στιγμές μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει καθώς ο έντονος ερωτισμός είναι αυτός που κυριαρχεί και μαγνητίζει τους γύρω σου. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις τρυφερότητα ζεστασιά και γαλήνη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά κυκλοθυμικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλωθούν και να χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα με τους γύρω σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να εκφράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν στοιχίσει και να τις αφήσεις πίσω σου ξεπερνώντας τα οποία απωθημένα. Σήμερα ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται και μπορείς να περάσεις μοναδικά στον προσωπικό σου χώρο με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εντείνει το συναισθηματισμό και τον αισθησιασμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ