Pixabay

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου: Καρκίνοι, πιέζεστε να είστε τέλειοι στις υποχρεώσεις σας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη - Διαβάστε πώς επηρεάζονται σήμερα 21 Ιανουαρίου όλα τα ζώδια

Ο Ηλιος στην ιδεατή του τροχιά - και λέμε ιδεατή γιατί ο Ηλιος δεν κινείται - διασχίζει από την Τρίτη και μετά το ζώδιο του Υδροχόου. Μια πρώτη μικρή ανάσα για Κριούς, Ζυγούς και Καρκίνους, καθώς έκλεισε το ζώδιο του Αιγόκερω. Το δεύτερο φαινόμενο της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στο ζώδιο του Υδροχόου. Μια ικανοποιητική ώθηση στα σχέδια των Υδροχόων, των Ζυγών και των Κριών αλλά και αυτά των Διδύμων και των Τοξοτών. Πλην των Υδροχόων, που πραγματικά μπορούν να αξιοποιήσουν όλη την εύνοια, όλοι οι υπόλοιποι θα περιοριστούν σε ένα μικρότερο κομμάτι αυτής.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια της εβδομάδας (19-25/1) από τη Βίκη Παγιατάκη

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να  απολαύσεις κάθε στιγμή με αισιοδοξία και κέφι για τη ζωή. Είναι σημαντικό το να στραφείς σε ότι αφορά τις σπουδές και τις ημερίδες που σου κεντρίζουν την προσοχή καθώς θέλεις να ανοίξεις πιθανά νέους ορίζοντες μπροστά σου σε ότι αφορά τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις. Ο φανατισμός δεν θα βοηθήσει στο να υπερασπιστείς τις απόψεις σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τον αποφύγεις για να μην προκληθούν προβλήματα στις παρέες που θα βρεθείς.

Σήμερα καλά θα κάνεις να φροντίσεις να υπάρξει μία απόδραση στην ύπαιθρο για εσένα και το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τη θετική σου σκέψη και το ερωτικό σου ταπεραμέντο. 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα ή επιχειρηματικές κινήσεις που είναι πολύ πιθανό να θέλεις να συμμετάσχεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι το ένστικτό σου μπορεί να δώσει καθοριστικές λύσεις στις επιλογές σου καθώς μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στη σχέση σου, γι’ αυτό αφέσου στον αισθησιασμό και απέφυγε τις εντάσεις.

Σήμερα το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει και είναι αυτό που θα δώσει διέξοδο σε πιθανές φοβίες που μπορεί να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρχουν και να είναι άκρως σημαντικές για εσένα αφού τα συναισθήματα θα είναι καθοριστικά. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να λύσεις ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τις συνεργασίες ή τη σχέση με το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες προτάσεις για συνεργασίες που θα πρέπει να εξετάσεις είναι βέβαιο ότι μπορείς να καταλάβεις ποια είναι αυτή που μπορεί να αποδώσει σημαντικά για εσένα και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να είναι αποδοτική σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε ανασφάλειες που έρχονται στο προσκήνιο και σε εμποδίζουν στο να εκφραστείς.

Σήμερα η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου είναι κυρίαρχη και είναι αυτή που σε καθοδηγεί στο να προσπαθήσεις να το ικανοποίηση σε απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους το ερωτικό παιχνίδι και να υπάρξουν πολλοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.


Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φροντίζεις να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις καθημερινές απαιτήσεις στις υποχρεώσεις και σε πιθανές αγγαρείες που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις αφού είναι σημαντικό για εσένα να είσαι άψογος σε ότι έχεις χρεωθεί. Είναι καθοριστικό το να προσπαθήσεις να αποφύγεις επικριτική διάθεση, γκρίνια και άγχος γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα ζητήματα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα αλλά και στην δουλειά σου. Μέσω της γυμναστικής μπορείς να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις και να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου βοηθώντας στο να αποφύγεις συγκρούσεις.

Σήμερα το να επικεντρωθείς σε μικρά καθημερινά ζητήματα είναι κάτι που μπορεί να φθείρει τη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο ερωτικό παιχνίδι αφού η κούραση και η προσπάθεια που έχεις καταβάλει θα σε οδηγήσουν στο σπίτι. 


Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τον/η σύντροφό σου καθώς είναι καθοριστικό για σένα να αφεθείς στον έρωτα στη διασκέδαση σε κάθε απόλαυση της ζωής που λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στον περίγυρό που κινείσαι, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός στην ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή και αυτό τελικά να οδηγήσει σε έντονη δυσαρέσκεια τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς η γοητεία σου είναι στα ύψη.

Σήμερα η διασκέδαση και το πάθος μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου, είναι στο χέρι σου να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα η παρουσία σου θα περάσει απαρατήρητη αφού η λάμψη σου είναι χαρακτηριστική.

  
Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειάς σου που πιθανά έχουν προκύψει και χρειάζεται να συμμετέχεις για να δώσεις λύσεις. Είναι καθοριστικό για εσένα να βρεθείς με τα οικεία πρόσωπα γιατί η ανάγκη για σταθερότητα. Ζεστασιά και οικειότητα που μπορεί να σου δώσουν είναι καθοριστική. Η κυκλοθυμία όμως μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και να σε ωθήσει στο να εκτονωθείς στα δικά σου πρόσωπα προκαλώντας συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή αρκεί να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου θυμίσει κάτι γνώριμο. 


Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η δυνατότητα να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο μαζί τους και να μπορέσεις να δώσεις τη συμβουλή σου ή να λάβεις αντίστοιχες σε θέματα που σε απασχολούν. Το να ασχοληθείς με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι κάτι που σε κεντρίζει πρόσεξε μόνο τον εκνευρισμό σου και τη διάθεση να παρατάς ότι δεν σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον γιατί είναι αυτό που τελικά μπορεί να σε εκθέσει. Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να περάσεις υπέροχα φτιάχνοντας το κέφι σου.

Σήμερα το να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να λύσεις ζητήματα θα είναι ιδανικό γιατί η επικοινωνία είναι καθοριστική. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι πιθανή με νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον.


Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι πια στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκκρεμότητες ή λογαριασμοί που πρέπει να τακτοποιήσεις. Είναι σημαντικό βέβαια να προσπαθήσεις να περιορίσεις τη σπατάλη και τα περιττά έξοδα γιατί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν στο να ξοδέψεις χρήματα που τελικά δεν χρειάζεται δημιουργώντας πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Φρόντισε να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο αγαπημένο σου στέκι απολαμβάνοντας το καλό φαγητό γιατί με αυτό που θα είναι ιδανικό για εσένα.

Σήμερα η αδιαλλαξία θα πρέπει να περιοριστεί σε ότι αφορά τη σχέση σου για να μην δημιουργήσει προβλήματα και αντιπαράθεσης με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία πού να δημιουργήσει έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.


Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τα συναισθήματά σου και κυρίως τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου πού είναι οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να μην γίνεις άκρως υποκειμενικός και να μην παρεξηγείς με ευκολία ότι έχουν οι άλλοι να σου πουν γιατί είναι αυτό που τελικά θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Φρόντισε να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορούν να σου προσφέρουν πολλά γιατί η δραστηριοποίηση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από αυτό, όμως καλά θα κάνεις να δώσεις και την ευκαιρία να εκφράσει τι είναι αυτό που θέλει από εσένα για να υπάρξει ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και ο παρορμητισμός θα προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστεί ποια είναι τα ζητήματα που εκκρεμούν στη ζωή σου και χρειάζεται να τακτοποιήσεις. Η ψυχολογία σου είναι βαριά καθώς θέλεις να απομονωθείς από όλους και όλα αφού αναμνήσεις και οι καταστάσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και τις ανακυκλώνεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να αφεθείς στην τέχνη, την μουσική, τον διαλογισμό, ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να δεις πραγματικά τις ανασφάλειές σου ώστε να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα μην βουλιάξεις στις φοβίες και τα απωθημένα του παρελθόντος γιατί μόνο προβλήματα θα προκληθούν στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές από το παρελθόν δεν αποκλείεται να υπάρξουν, φρόντισε να μην αφεθείς στον έντονο συναισθηματισμό και στα ξεσπάσματα.


Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό που κυρίως σου κεντρίζει την προσοχή είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι αυτό που σε γεμίζει ιδιαίτερα. Πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις έρχονται στο τραπέζι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Το να συμμετέχεις με την παρουσία σου και να καταβάλλεις προσπάθεια σε ομαδικές δράσεις είναι κάτι που σου πηγαίνει πολύ, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να ενταχθείς και σε συλλόγους και οργανώσεις με αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Σήμερα η έντονη τάση ελευθερίας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου προσπάθησε να περιορίσεις την ανεξαρτησία για να μην φοβηθεί το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό σου κύκλο πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι εκκεντρικές για εσένα.


Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές και καλείσαι να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Είναι σημαντικό όμως να θυμάσαι ότι το να έρθει σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σου λόγω αδιαλλαξίας ή απολυτότητας δεν θα βοηθήσει τις προσωπικές τους επιδιώξεις σε ότι αφορά την καριέρα σου. Πιθανό είναι να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα φρόντισε να αφήσεις έξω από τη σχέση σου πιθανές συγκρούσεις και νευρικότητα λόγω της καριέρας για να περάσεις όμορφες στιγμές ξεφεύγοντας από όλα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνική και επαγγελματική σου εξέλιξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ