Copyright: Pixabay.com

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Νέες γνωριμίες έρχονται για Ταύρους και Καρκίνους

Τελευταία Ενημέρωση
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και κυρίαρχη ανάγκη να περάσετε όμορφα με τους συνεργάτες και το ταίρι σας

Με σηµαντικά φαινόµενα έρχεται η προτελευταία εβδοµάδα του Φεβρουαρίου. Τη ερχόμενη ∆ευτέρα βρίσκουµε τον Αρη από τον Τοξότη που βρισκόταν από τις 4 Ιανουαρίου να έχει περάσει στον Αιγόκερω. Ενα σύνθετο και όχι πάντα εύκολο διάστηµα κλείνει για τα µεταβλητά ζώδια (∆ίδυµοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες) και ένα ανάλογο ξεκινάει για τα παρορµητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη: 

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν ή να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς τον εκνευρισμό που έρχεται στην επιφάνεια λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών για να μην δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με τους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονη εσωτερική σύγκρουση που πιθανά να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή και να προκαλέσει εντάσεις με το ταίρι σου.

Σήμερα φρόντισε να ισορροπήσεις την έντονα επαναστατική διάθεση με την ανάγκη για χειρισμό προς το ταίρι σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία να έρθει στη ζωή σου καλά θα κάνεις βέβαια να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις για τη συγκρουσιακή σου διάθεση θα δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξη.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και κυρίαρχη ανάγκη να περάσεις όμορφα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσει στις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν φρόντισε να βάλει στα όριά σου και να εκφράσεις τις ανάγκες σου για να μη νιώθεις αργότερα αδικημένος. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα της επαγγελματικής σου ζωής λόγω της εσωτερικής σύγκρουσης που επικρατεί μέσα σου για το πώς θέλεις να δρομολογήσεις την καριέρα σου και τις εξελίξεις σε αυτήν.

Σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου και να σε οδηγήσουν σε εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις, καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου, γεγονός είναι όμως ότι πραγματικά δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις από τους άλλους και αυτό δεν σε αφήνει να χαρίσει στιγμές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που έρχονται στην επιφάνεια καθώς φαίνεται να είναι αυτά που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση και μπορεί να οδηγήσουν στον αγχώνεσαι ή να γκρινιάζεις στους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις και να εκτονώσεις διαφορετικά τον εκνευρισμό που έρχεται στην επιφάνεια. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο εντείνει την ανάγκη σου να ξεφύγεις και να μιλήσεις πράγματα, αυτό όμως είναι κάτι που τελικά μπορεί να κοστίσει τόσο στην καθημερινότητα και στις δουλειές που έχεις αναλάβει όσο και στην προσωπική σου ζωή ενοχλώντας το ταίρι σου.

Σήμερα η καθημερινότητα δεν διευκολύνει τη διάθεσή σου και την πορεία τη σχέση σου, καθώς φαίνεται να αντιδρά σπασμωδικά σε καταστάσεις που επηρεάζουν εσένα και το ταίρι. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον να έρχονται, η συγκρουόμενη συμπεριφορά σου μπορεί να απογοητεύσει.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις ότι μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξει στους γύρω σου την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που έχεις για τον εαυτό σου. Ο έρωτας και η διασκέδαση κυριαρχούν και είναι αυτά που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που μπορεί να επηρεάσουν έντονα την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις χειριστικός και ελεγκτικός με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα η ατμόσφαιρα στη σχέση σου χαλάει από δικές σου ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις, δείξε ωριμότητα για να ξεφύγεις από ότι σε προβληματίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει, οι φόβοι σου όμως θα παίξουν ανασταλτικό ρόλο συννεφιά εξέλιξη.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν σημαντικά. Φρόντισε να μην οικειοποιείσαι τα προβλήματα των άλλων γιατί είναι αυτό που τελικά που μπορεί να ρίξει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει έντονη κυκλοθυμία και ξεσπάσματα. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργεί μία εσώτερη συγκρουσιακή διάθεση που εκδηλώνεται και σε ό,τι αφορά την οικογένεια αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις για να μη δημιουργήσεις ζητήματα που θα πληγώσουν τους γύρω σου.

Σήμερα ο εκνευρισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να χειριστείς το ταίρι σου και η κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου είναι έντονα και δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή και φλερτ.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να εκφράσεις και να συζητήσεις μαζί τους σκέψεις και προβληματισμούς που πιθανά σε απασχολούν. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο μπορεί να δώσουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα που θα σε εκνευρίσουν και η ένταση να εκδηλωθεί άμεσα στο κοντινό σου περιβάλλον λόγω εμμονών και γκρίνιας πού μπορείς να εκδηλώσεις με ένταση.

Σήμερα η επικοινωνία δυσκολεύει λόγω του εκνευρισμού και του άγχους που εκδηλώνεις και δεν αποκλείεται να πεις πράγματα που πραγματικά δεν εννοείς όμως θα στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο, η νευρικότητα που σε διακατέχει δεν βοηθά στο να εξελιχθούν ομαλά.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν έντονα και σου δημιουργούν χαρακτηριστικό άγχος και ανασφάλεια στη ζωή σου. Παράλληλα καλό είναι να προσέξεις τη διάθεση για σπατάλες που εκδηλώνεται και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια να αντιμετωπίσεις με ηρεμία πιθανά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να περιορίσεις το πείσμα και τον εγωκεντρισμό γιατί αυτά είναι από τελικά θα δημιουργήσουν ένταση με το ταίρι σου.

Σήμερα δεν μπορείς να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε προσωπικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στην αδιαλλαξία να κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η περίεργη διάθεση σου δεν σου επιτρέπει να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά αυτά που θέλεις από τους γύρω σου και κυρίως από τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Επιθυμείς να αντιληφθούν τις ανάγκες σου και να τις ικανοποιήσουν, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις άκρως υποκειμενικός και εγωκεντρικός και να μη βλέπεις πραγματικά τι χρειάζονται και αυτοί από εσένα. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο ενισχύει πιθανή κυκλοθυμική διάθεση και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί οδηγώντας σε εντάσεις τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου που τελικά θα απογοητεύσουν.

Σήμερα πρόσεξε γιατί μπορεί να ξεσπάσει στο ταίρι σου την οποία νευρικότητα νιώθεις και αυτό να έχει δυσάρεστες συνέπειες στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως φαίνεται να μην ικανοποιεί τα δικά σου πρότυπα και πιθανά να μην δώσεις συνέχεια.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν με έντονο τρόπο ή να ολοκληρώσεις καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η εσωστρέφεια μπορεί να σε οδηγήσει σε μελαγχολία γι’ αυτό φρόντισε να βρεις πράγματα στην καθημερινότητα που θα σε ισορροπήσουν. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει με απότομο τρόπο θέματα που εκκρεμούν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, κάτι που θα λειτουργήσει έντονα και θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Σήμερα οι ευαισθησίες σου δεν αφήνουν περιθώριο για να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς το ταίρι σου και εκνευρισμός μπορεί να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα που έρχονται από το παρελθόν πιθανόν να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αφιερώνεις την ημέρα για να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αφού είναι καθοριστικό για εσένα να συναναστρέφεσαι με άτομα που πιθανά αντιλαμβάνονται με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που σκέφτεσαι ή εκφράσεις. Καλά θα κάνεις βέβαια να μη γίνεσαι εριστικός με τη συμπεριφορά σου, καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι να διαφωνούν μαζί σου και να γίνεις αλαζονικός. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο ενισχύει τις προσωπικές σου ανασφάλειες και την ανάγκη να επιβάλεις τις σκέψεις σου, αυτό όμως θα δημιουργήσει ιδιαίτερα συγκρουσιακές συνθήκες στις φιλικές σου σχέσεις. Φρόντισε να ισορροπήσεις μέσα σου για να αποφύγεις τις προστριβές.

Σήμερα οι διαφωνίες με το ταίρι σου για κοινούς στόχους μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα λειτουργήσουν δυσάρεστα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο, η διαφωνία όμως στη νοοτροπία θα παίξει ανασταλτικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Η ανάγκη να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις τους ανωτέρους σου μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα βάλουν εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου πιθανόν να σε οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές και εγωκεντρικές καταστάσεις και συμπεριφορές. Φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί οι εξελίξεις θα είναι δυσάρεστες και θα επηρεάσουν άμεσα τη σταδιοδρομία σου.

Σήμερα η ένταση που κυριαρχεί στην επαγγελματική σου ζωή δεν αποκλείεται να περάσει και στη σχέση σου, δώσε χρόνο στο ταίρι σου για να μπορέσεις να εξομαλύνεις την οποία αντίθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σου τονίσουν τι είναι εσωτερική σύγκρουση που βιώνεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις πιο ευχάριστα και αισιόδοξα από ποτέ γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε σπουδές και επιμορφωτικά σεμινάρια που εντείνουν το ενδιαφέρον σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις γιατί η αμέλεια μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο ενισχύει τον συναισθηματισμό και δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις, τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα είναι έντονα αν δεν καταφέρεις να ρίξεις τους τόνους.

Σήμερα μην εκτονώσεις στο ταίρι σου απωθημένα του παρελθόντος που τελικά δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις και να δεις την ζωή από την ευχάριστη της πλευρά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, διαχειρίσου την κυκλοθυμία σου για να υπάρξει θετική εξέλιξη στα πράγματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ