Το βράδυ της Παρασκευής (14/2), ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχτηκε» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που ήρθαν αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα. Η φάρσα, όμως, με τον Κώστα Δόξα δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αφού ο τραγουδιστής κατάλαβε σχεδόν από την αρχή τι γινόταν με αποτέλεσμα να εντοπίσει αμέσως τις κρυφές κάμερες και να αρχίσει να γελάει.
Συγκεκριμένα, στο concept της φάρσας, ο Άκης Δείξιμος έχει κανονίσει μία φωτογράφιση με τον αδερφό του, Κώστα, στο εργαστήριο μιας φαρμακοβιομηχανίας. Οι κανόνες ασφαλείας ήταν αυστηροί, όμως, ο απρόσεκτος υπάλληλος που συνάντησε ο τραγουδιστής δεν τους ήξερα και αρκετά καλά. Παρά τις προσπάθειες του ηθοποιού, ο Κώστας Δόξας είχε από νωρίς αντιληφθεί ότι πρόκειται για φάρσα και απλώς περίμενε τη στιγμή που θα τελειώσει.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.