copyright: Freepik

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου: Τοξότες, ζητήματα ακίνητης περιουσίας στο προσκήνιο

Τελευταία Ενημέρωση
Από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 9 Μαρτίου ο Ερμής είναι ανάδροµος. Αυτό µπορεί να δηµιουργήσει το φαινόµενο «γκάζι-φρένο» στους τομείς ανταλλαγής πληροφοριών

Ο Ερµής στην αστρολογία είναι η συνδετική ενότητα, η ανάγκη για σκέψη, ανάλυση, ανταλλαγή πληροφοριών, σπουδές, πάσης φύσεως γραπτά, ταξίδια, µετακινήσεις, µέσα επικοινωνίας και µεταφοράς, παιδιά, συµφωνίες και συµβόλαια. Από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 9 Μαρτίου θα είναι ανάδροµος. Αυτό µπορεί να δηµιουργήσει το φαινόµενο «γκάζι-φρένο» σε όλους τους παραπάνω τοµείς.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη: 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και μπαίνεις στη διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σε βοηθούν στο να ανταποκριθείς στις καθημερινές απαιτήσεις. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να σε βοηθήσει στην εσωστρέφεια και στη μοναχικότητα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς. Προσοχή πρέπει να δείξεις την καθημερινότητα γιατί τα ταξίδια του μυαλού μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη στις υποχρεώσεις σου. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει ακόμα περισσότερο τις ευαισθησίες σου και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν βοηθούν στο να δεις αντικειμενικά τα πράγματα.

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις με το ταίρι σου σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα επιστρέφουν και δημιουργούν συναισθηματική φρενίτιδα που καλείσαι να διαχειριστείς.

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να εκφράσεις πρωτοποριακές σας απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεσαι εριστικός με αυτούς που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να βάλεις στόχους και φιλοδοξίες που δεν είναι εφικτή καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι είναι ρεαλιστικό και τι όχι.

Σήμερα τα κοινά όνειρα είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να έρθουν στη ζωή σου πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα δημιουργήσουν την αίσθηση του ιδανικού. 


Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει και οφείλεις να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι το άγχος και ο εκνευρισμός δεν θα σε βοηθήσουν στην απόδοσή σου, παρά θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου που θα λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στην προσωπική σου εξέλιξη. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που θα φαίνονται οι ιδανικές, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο τέλος να απογοητευτείς.

Σήμερα η θολή κατάσταση στα επαγγελματικά σου μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στη σχέση σου και να προκαλέσει εντάσεις και πληγές στο ταίρι σου, πρόσεχε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, το αν είναι ξεκάθαροι και ειλικρινείς μαζί σου θα φανεί στην πορεία. 


Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις ταξίδια και να ανοίξεις νέα μονοπάτια στην προσωπική σου εξέλιξη. Μην χάσεις την ευκαιρία για προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος όπου μπορεί να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιδράσεις λανθασμένα λόγω έντονου φανατισμού σε παρέες που θα βρεθείς, φρόντισε να υποστηρίξεις με μετριοπάθεια την οποία άποψή σου χωρίς να δημιουργήσεις προβλήματα.

Σήμερα το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου θα δημιουργήσει ένα ονειρεμένο σκηνικό για τη σχέση, απόλαυσέ το. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ιδανικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι.


Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που είναι σημαντικές για εσένα και θέλεις να επενδύσεις. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια είναι αυτά που τελικά μπορεί να διαταράξουν την προσωπική σου ζωή για αυτό καλά θα κάνεις να μην αφεθείς τον εκνευρισμό και στη ζήλια που θα προκαλέσουν εντάσεις. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θολώνει τη σκέψη και μπορεί να οδηγηθείς σε σκηνές ζηλοτυπίας που θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Φρόντισε να ελέγξεις τους φόβους σου για τις συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

Σήμερα δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου και αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια που οδηγεί σε ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία και τα απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια δεν επιτρέπουν στο να επικεντρωθείς σε νέες γνωριμίες. 

  
Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που απασχολούν κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μείνει είναι παραπονεμένοι οι συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς αυτό βάζει σε ρίσκο την ισορροπία και την αρμονία στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Φρόντισε βέβαια να εκδηλώσεις τις προσωπικές σου ανάγκες διαφορετικά το πιθανότερο είναι να καταπιέζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου κάνουν. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πιθανή νέα γνωριμία που να φαίνεται ιδανική, όμως η ανάγκη να αυταπατάσαι δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου και τελικά μπορεί να μην σου επιτρέψουν να δείξεις τι πραγματικά θέλεις από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη πριν δεις πραγματικά τις προθέσεις τους. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει, υποχρέωση ή αγγαρεία στη δουλειά. Η γκρίνια και το άγχος που μπορεί να εκδηλώσεις θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως στο συναδελφικό περιβάλλον, σκέψου αν αξίζει να διαταράξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που βλέπεις καθημερινά. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνοντας τη λανθασμένη αντίληψη στα πράγματα και δημιουργώντας επιπλέον συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Σήμερα η νευρικότητα που σου δημιουργεί η καθημερινότητα δεν πρέπει να εκτονωθεί στο ταίρι σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει με απότομο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγούν στο σπίτι και στη μοναχικότητα. 


Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που νιώθεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα το γεγονός ότι πατάς στα πόδια σου και νιώθεις πιο όμορφο από ποτέ. Το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται να θέλει να απολαύσεις τον έρωτα στον απόλυτο βαθμό. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι χρειάζεται να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά στο τέλος να ανακαλύψεις ότι δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σου.

Σήμερα οι εξωφρενικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου θα οδηγήσουν σε ένταση, αφέσου στο ρομαντισμό και την τρυφερότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σηματοδοτήσουν πολλά στον έρωτα, όμως οι προθέσεις τους θα φανούν στην πορεία για αυτό καλά θα κάνεις να περιμένεις.


Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι κοντά στις ρίζες σου που σου δίνουν ασφάλεια, σταθερότητα και ζεστασιά. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς, φρόντισε να κινηθείς με το ένστικτό σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο θετικό το αποτέλεσμα. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει το συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα σε πρόσωπα της οικογένειας που τελικά αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Σήμερα η τρυφερότητα που μπορεί να νιώσεις με το ταίρι σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αναμνήσεις και σκέψεις που σε βουλιάζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να φαίνονται ιδανικά για την προσωπική σου ζωή, δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλουν από σένα.

  
Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις για ζητήματα που σε απασχολούν. Το εμπόριο και η επικοινωνία είναι κάτι που σε ενδιαφέρει έντονα για αυτό δεν αποκλείεται να προβεί σε συμφωνίες και συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές στη διασκέδαση και στο ποτό, δείξε προσοχή στις μετακινήσεις καθώς φαίνεται το μυαλό να μην είναι συγκεντρωμένο και αυτό να σε επηρεάζει.

Σήμερα πιθανές λανθασμένες απόψεις και σκέψεις δικές σου να επηρεάσουν τη σχέση σου και την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις που πιθανά θα βρεθείς, η ειλικρίνειά τους θα φανεί σε μελλοντικό χρόνο.


Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνουν την προσωπική σου ζωή και δίνουν την αίσθηση ότι μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θολώνει τη σκέψη και δημιουργεί  φόβους που εκδηλώνονται άμεσα με έλλειμμα αυτοπεποίθησης και κτητικές τάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου. 

Σήμερα είναι σημαντικό αν αφεθείς στον αισθησιασμό και να μην αφήσεις αυτά που σου δημιουργούν φόβο να κυριαρχήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, μη βιαστείς να δείξεις εμπιστοσύνη γιατί αργότερα μπορεί να πληγωθείς.


Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες που μπορεί να χρειάζεται η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πιθανή εριστική στάση από την πλευρά σου να ενοχλήσει και να προκαλέσει δυσαρέσκεια τόσο στους συνεργάτες όσο και στο ταίρι σου για αυτό καλά θα κάνεις να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό για να αποφύγεις τις εντάσεις. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει στο να δεις λανθασμένα κάποιες κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις, φρόντισε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να καθορίσουν επαγγελματικές προοπτικές και συνεργασίες.

Σήμερα η θολή εικόνα των πραγμάτων που έχεις δεν αφήνει περιθώρια για σωστές κινήσεις και στη σχέση σου, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, φρόντισε όμως να είσαι εγκρατής σε αυτά που ακούς γιατί μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά να μην έχουν διάθεση να τα πραγματοποιήσουν.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ