Θέμης Αδαμαντίδης: «Θα μπορούσα να είχα πιο πολλά λεφτά, αλλά δεν τα αγάπησα» - Η οn air συγκίνηση
NewsroomΤο πρωί της Τετάρτης (30/12), ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο βίντεο με κομμάτια της ζωής και της καριέρας του, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του. «Συγκινούμαι γιατί είναι αλήθειες που δεν έχω νιώσει ποτέ ότι έχουν βγει κι έχουν γίνει γνωστά όλα αυτά που άκουσα. Είμαι 40 χρόνια στο τραγούδι. Αυτό είναι για μένα η ανταμοιβή που με γεμίζει» υπογράμμισε.
Στη συνέχεια, ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στις δημόσιες σχέσεις που δεν έκανε ποτέ, αλλά και τα χρήματα που ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός του. «Δεν εκμεταλλεύτηκα την επιτυχία. Δεν ήθελα όλη η δυσκολία της δουλειάς μας, να με κάνουν να αισθανθώ περισσότερο το ζόρι και κάτι που δεν θέλω και δεν μου αρέσει. Να σπρώχνω για να βγω μπροστά. Αν είναι κάτι να γίνει, ας πάει με τη ροή που πρέπει. Είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Μόνο κάποιες φορές που με αναγκάζουν τα γεγονότα, μπορεί κάνω λίγο θόρυβο.
Θα μπορούσα να είχα βγάλει περισσότερα χρήματα, αλλά δεν τα αγάπησα ποτέ. Τα είδα σαν μέσο που με εξυπηρετούσαν. Δεν ήθελα να τα υπηρετήσω. Δεν έκανα “δημόσιες σχέσεις”, δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν αισθάνομαι. Σίγουρα με έχουν εκμεταλλευτεί, αλλά η ζωή είναι μία εκμετάλλευση. Και εγώ μπορεί να έχω εκμεταλλευτεί» τόνισε ο ίδιος.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο