Lifestyle
|
04.09.2023 17:08
Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy Melody - Παθολογικά τα αίτια του θανάτου του
NewsroomΌπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή, από παθολογικά αίτια, ο 23χρονος τράπερ Gameboy Melody.
Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, νωρίτερα είχε λανθασμένα δημοσιοποιηθεί ότι ο 23χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (04/09) στην Πέτρου Ράλλη.
Ο θάνατος του τράπερ επήλθε πριν από μερικές μέρες.
Νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου
Την είδηση του θανάτου του Gameboy Melody έκανε γνωστή και ο Snik, μέσα από μία σειρά Instagram stories ενώ, τον 23χρονο αποχαιρετούν σοκαρισμένοι φίλοι και θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Snik έκανε γνωστό ότι, ο Gameboy Melody, νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο