Η Jessica Chastain πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ του Μαρακές
NewsroomΗ Τζέσικα Τσάστεϊν (Jessica Chastain) θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές που θα διεξαχθεί από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου.
Το Φεστιβάλ, το οποίο δημιουργεί χιλιάδες τοπικές θέσεις εργασίας και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τον Μαροκινό λαό, διοργανώνεται στον απόηχο του καταστροφικού σεισμού που έπληξε το Μαρόκο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Variety. Πολλοί σκηνοθέτες και ηθοποιοί αναμένεται να παρευρεθούν στο Φεστιβάλ στο διαγωνιστικό τμήμα του οποίου συμμετέχουν 14 ταινίες.
Η Τζέσικα Τσάστεϊν διαδέχεται τον Πάολο Σορεντίνο στην προεδρία της κριτικής επιτροπής και ο Μάρτιν Σκορσέζε θα παρευρεθεί επίσης στο Φεστιβάλ ως επίσημος υποστηρικτής του Atlas Workshops, πρωτοβουλίας που έχει στόχο την προώθηση μιας νέας γενιάς σκηνοθετών από την Αφρική και τις Αραβικές Χώρες.
«Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο Φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχα για τελευταία φορά το 2011. Το να μου εμπιστεύονται αυτόν τον ρόλο είναι προνόμιο και ανυπομονώ να τιμήσω απίστευτα παγκόσμια ταλέντα στον κόσμο του κινηματογράφου» ανέφερε η ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The Eyes of Tammy Faye».
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»