Selma Blair: «Τον αγαπούσα άνευ όρων» - Η συγκινητική ανάρτηση για τον Matthew Perry
NewsroomΟ Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), γνωστός σε όλους Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του ηθοποιού κάνουν λόγο για πνιγμό ύστερα από καρδιακή ανακοπή, καθώς οι Αρχές του Λος Άντζελες αποκάλυψαν στο αμερικανικό ΜΜΕ ότι βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του.
Η Σέλμα Μπλερ (Selma Blair) φρόντισε να τον αποχαιρετήσει και μέσω των social media, με μία ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη συνόδευσε μια μία λεζάντα, στην οποία έγραψε ιδιαίτερα λόγια για τον φίλο της.
«Ο παλιότερος φίλος μου. Όλοι μας αγαπούσαμε τον Μάθιου Πέρι, και εγώ ιδιαίτερα. Κάθε μέρα. Τον αγαπούσα άνευ όρων. Και αυτός εμένα. Και είμαι πληγωμένη. Με ραγισμένη καρδιά. Όνειρα γλυκά Μάτι. Όνειρα γλυκά» έγραψε.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο