Ανακουφισμένη η Jennifer Lopez μετα το διαζύγιο: Ο Ben Affleck δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά της
NewsroomΗ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) δηλώνει ανακουφισμένη μετά το διαζύγιο της με τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck), αν και έκανε πολλές προσπάθειες για επανασύνδεση οι οποίες ναυάγησαν.
Άτομο από το περιβάλλον της που μίλησε στο People δήλωσε για τη Λατίνα σταρ: «Ηταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη που ο Μπεν επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του αφήνοντάς την πίσω».
«Δεν ήθελε διαζύγιο»
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήθελε διαζύγιο. Ηθελε να καταλάβει μερικά πράγματα. Αγαπούν ο ένας τον άλλο. Η Τζένιφερ δεν είναι η γυναίκα που απλώς τα παρατάει. Για να το έκανε, φαίνεται πως ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένει να φτιάξουν τα πράγματα».
Όπως αναφέρει, ακόμα και για την οικογένεια της τραγουδίστριας, το διαζύγιο έμοιαζε να είναι η σωστή απόφαση. «Η οικογένεια και οι φίλοι της συμφωνούν ότι ήταν η σωστή απόφαση. Η Τζένιφερ περιβάλλεται από πολλή αγάπη κι υποστήριξη και θα είναι καλά, γιατί είναι δυνατή. Ξέρει πάντα πώς να βγαίνει ξανά στην κορυφή», λέει η ίδια πηγή.
Η 55χρονη τραγουδίστρια μέχρι στιγμής, δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που επισήμως χώρισε με τον Αφλεκ και κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, την ημέρα της δεύτερης γαμήλειας επετείου τους.
Δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά της
Μετά το διαζύγιο από τη Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μπεν Αφλεκ δεν έχει πλέον καθόλου επαφές με τα παιδιά της. Μάλιστα πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού έκανε δηλώσεις στο People και ανέφερε πως όσο καλές σχέσεις κι αν είχε ο Αφλεκ με τα παιδιά της Λόπεζ, πλέον δεν μιλάνε.
«Το γεγονός ότι δεν έχει δει τα παιδιά της εδώ και πολύ καιρό, δείχνει ότι έφυγε οριστικά», αναφέρει, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθεση με εκείνον, η Λόπεζ είναι πολύ κοντά με τα δικά του παιδιά από το γάμο του με τη Τζένιφερ Γκάρνερ.
Επιπλέον, εξήγησε πως η Λατίνα σταρ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του πρώην συζύγου της, Μαρκ Άντονι που είχε αποκτήσει από άλλο γάμο. «Κρατάει πάντα επαφή με τα παιδιά. Είναι καλή μαμά», ανέφερε η ίδια πηγή. «Όταν ήταν ζευγάρι με τον Μπεν, τον επαινούσε κι εκείνον συνεχώς. Εβγαινε έξω και έλεγε πάντα πόσο καλός πατέρας είναι», συμπλήρωσε.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!