Καλομοίρα: «Έχω κάνει πίσω την καριέρα μου για να μεγαλώσω τα παιδιά μου»
NewsroomΗ Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και με φόντο τις ημέρες των γιορτών, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την οικογένεια και την καριέρα της.
Η αφοσίωση στα παιδιά της
Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Έχω κάνει πίσω την καριέρα μου για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, γιατί αυτά είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μου. Όταν μεγαλώσουν, θα κάνω περισσότερα για την καριέρα μου αλλά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται εμένα».
Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Ξέρω τι σημαίνει να γυρνάς σπίτι μετά το σχολείο και να το βρίσκεις άδειο, επειδή οι γονείς σου πρέπει να δουλέψουν. Εγώ και η αδελφή μου ήμασταν μόνες όλη μέρα και το μισούσα. Θυμάμαι να σκέφτομαι: αν ποτέ έχω την επιλογή να μείνω στο σπίτι, θέλω να είμαι εκεί για τα παιδιά μου. Και αυτό ακριβώς κάνω».
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο