Μάκης Παπασημακόπουλος: «Είχα μεγάλο μίσος για τον εαυτό μου - Κρυβόμουν πίσω από καταχρήσεις όπως το αλκοόλ»
NewsroomΟ ηθοποιός Μάκης Παπασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την κοινωνική του συμπεριφορά και στο πώς κλήθηκε να τις διαχειριστεί πρόσφατα.
«Με λέω "κοινωνικά άβολο"»
Ο κωμικός μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την κοινωνική του συμπεριφορά επισήμανε: «Κρατούσα πάντα μία απόσταση από αυτό που κάνω, για να μη νιώθω την πίεση του virality και του να πρέπει να είμαι κάπως με το κοινό. […] Με λέω ''κοινωνικά άβολο'', πάντα έτσι ήμουν και ακόμα είμαι. Οφείλεις όμως να το δουλέψεις λίγο μέσα σου. Δεν είχα πολλούς φίλους στο σχολείο, δυσκολεύτηκα. Τα προβλήματα με την κοινωνική μου συμπεριφορά άρχισα να τα λύνω σχετικά πρόσφατα, στα mid-30’s. Δεν μπορούσα να είναι ο άλλος πολύ έντονος απέναντί μου, να με ακουμπάει και τέτοια. Η δημόσια έκθεση μου έκανε καλό σε αυτό».
Ο κωμικός εξομολογήθηκε επίσης ότι υπήρξαν στιγμές, που ένιωσε να μισεί τον εαυτό του και ότι χρειάστηκε να καταφύγει στο αλκοόλ. Όπως είπε: «Ένιωσα άνεση να μιλήσω για τα προσωπικά μου θέματα. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο μίσος για τον εαυτό μου βαθιά μέσα μου, για την ίδια μου τη σάρκα και την πέτσα μου, για το πώς ήθελα ή δεν ήθελα να είμαι, πόσο κρυβόμουν πίσω από καταχρήσεις, όπως το αλκοόλ. Έπρεπε να δω τον εαυτό μου στα χειρότερα του, για να κάνω ένα βήμα πίσω».
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!