Κωνσταντίνος Αργυρός: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - Η ανάρτηση του
NewsroomΟ Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ο τελευταίος στη λίστα των επωνύμων που έπεσαν «θύματα» διαδικτυακής πλαστοπροσωπίας, καθώς – όπως αποκάλυψε ο ίδιος – πολλαπλοί ψεύτικοι λογαριασμοί κυκλοφορούν στα social media χρησιμοποιώντας το όνομά του και παριστάνουν ότι είναι εκείνος.
Η απάτη που έγινε εις βάρος του
Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του μέσω Instagram Stories, προειδοποιώντας ότι δεν πρέπει να δίνουν βάση σε μηνύματα ή αιτήματα από άλλους λογαριασμούς πέραν των επίσημων.
«Προσοχή!!! Κυκλοφορούν πολλά ψεύτικα προφίλ που προσποιούνται ότι είμαι εγώ. Μην εμπιστεύεστε άλλα προφίλ!!! Αυτός είναι ο μοναδικός λογαριασμός μου στο Instagram και αυτός είναι ο μοναδικός επίσημος λογαριασμός μου στο Tik Tok. Μην εμπιστεύεστε μηνύματα και αιτήματα από άλλους λογαριασμούς. Σας ευχαριστώ για την στήριξη» γράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο