Σωτήρης Τσαφούλιας: «Αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή προσβάλλουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όχι αυτοί που είναι έξω»
NewsroomΟ Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA και μεταξύ άλλων σχολίασε - με τον πάντα αιχμηρό του τρόπο - τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
«Το παλάτι γίνεται τσίρκο»
«Δυστυχώς πάμε με μαθητική ακρίβεια σε πολύ σκοτεινούς καιρούς», ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν μπει ένας κλόουν μέσα σε ένα παλάτι, δεν γίνεται ο κλόουν βασιλιάς. Το παλάτι γίνεται τσίρκο. Αυτή την εποχή ζούμε τώρα».
«Αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή προσβάλλουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όχι αυτοί που είναι έξω. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουμε», σχολίασε στη συνέχεια. «Όταν μια ομάδα ανθρώπων δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τίποτα, δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη κανενός. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε σαν λαός», τόνισε.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων