Bella Hadid: Η πρώτη «επίσημη» ανάρτηση με τον αγαπημένο της, Marc Kalman
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το διάσηνο μοντέλο, Μπέλα Χαντίντ (Βella Hadid), δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες της, με τον σύντροφό της, Μαρκ Κάλμαν (Marc Kalman). Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε δύο στιγμιότυπα που τους δείχνει ν' ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.
Η μελαχρινή καλλονή προσπαθεί να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά στη σχέση της με τον art director, ειδικά μετά από τις άσχημες εμπειρίες που είχε με τα δημοσιεύματα για τις προηγούμενες σχέσεις της, The Weeknd και Drake.
Θυμίζουμε πως ο Μαρκ Κάλμαν εργάζεται εδώ και χρόνια με A-list πελάτες, ενώ έχει συνεργαστεί με τον πρώην φίλο της Kylie Jenner, Travis Scott και πολλά brand μόδας, δημιουργώντας λογότυπα για την Εβδομάδα Μόδας Made και δουλεύοντας ως «βοηθός μόδας» για εκδόσεις όπως οι New York Times και το T Magazine.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



