Γιάννης Αθητάκης
Γιάννης Αθητάκης (NDP photo)

Γιάννης Αθητάκης - Γυναίκα χωρίς όνομα: Η φιλία με την Ντόρα Μακρυγιάννη είναι δώρο

Τελευταία Ενημέρωση
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Ο ηθοποιός εξηγεί ποια είναι η σχέση που τον συνδέει με τη συμπρωταγωνίστριά του στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, ενώ αποκαλύπτει πώς θα βοηθήσει τον Μιχάλη και παράλληλα θα διατηρήσει την κηδεμονία του μικρού Μανώλη στη σειρά. Δηλώνει ότι αγαπά τα παιδιά και θα ήθελε να αποκτήσει δικά του και απαντά γιατί είπε «όχι» σε παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», στην οποία συμμετείχατε. Τι κρατάτε από αυτήν τη συνεργασία;

Ηταν μια υπέροχη συνεργασία και η αλήθεια είναι ότι δέθηκα πολύ με όλους τους συντελεστές. Στενοχωριέμαι λίγο που τελειώνει, αλλά πάμε γι’ άλλα. Διδάχθηκα τους γρήγορους ρυθμούς της τηλεόρασης και να μπαίνω γρήγορα στον ρόλο.

Στη σειρά υποδύεστε τον Γιώργο, κολλητό φίλο του Μιχάλη. Τι κοινά έχετε με τον ήρωα; 

Και εγώ και ο Γιώργος θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε να είναι ευτυχισμένοι, τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Και οι δυο μας επίσης αγαπάμε τα παιδιά, είμαστε ειλικρινείς, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θα έλεγα ότι δεν ήταν πολύ κόντρα ρόλος ο ρόλος του Γιώργου. 

https://www.instagram.com/p/BntySAgC5cF/?utm_source=ig_web_copy_link

Εσείς έχετε καλούς φίλους στη ζωή σας;

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις να έχεις στη ζωή σου. Από αυτήν τη σειρά είχα την τύχη να πάρω ένα μεγάλο δώρο, τη φιλία μου με την Ντόρα Μακρυγιάννη. Εχουμε δεθεί πολύ με την Ντόρα, κάνουμε παρέα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Μπορεί να είναι και ευχή και κατάρα η ομορφιά. Παλιότερα όταν εργαζόμουν ως μοντέλο σε ένα κάστινγκ για διαφημιστικό μου είχαν πει ότι είμαι πολύ όμορφος για το προϊόν και ότι θα χαζεύουν εμένα και όχι το προϊόν 

Στον ρόλο σας πώς εξελίσσεται η σχέση σας με τον Μανώλη; 

Ο Γιώργος σίγουρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι ευτυχισμένο το παιδί. Παρ’ όλα αυτά ρισκάρει. Φαντάζομαι και εύχομαι να κερδίσει την κηδεμονία του Μανώλη. Το παιδί θέλει κι εμένα ως πατέρα του, αλλά θέλει και τη μητέρα του.

Υπάρχει ερωτική έλξη με τη Λίζα, τη μητέρα του Μανώλη; Το παιδί θα σας φέρει πιο κοντά; 

Ο Γιώργος έχει πληγωθεί από τον έρωτα και είναι πολύ επιφυλακτικός. Επειδή πάντα ήθελε να γίνει πατέρας, θεωρώ ότι θα έκανε μια παραχώρηση να είναι μαζί με αυτήν τη γυναίκα όχι τόσο ερωτικά, αλλά για το καλό του παιδιού. 

Τι άλλο έρχεται στη ζωή σας; 

Η Λίζα προκειμένου να χάσω τον Μανώλη και να τον πάρει εκείνη, με «δίνει» στην Πρόνοια πίσω από την πλάτη μου. Από την πλευρά μου όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσω να χάσω το παιδί. 

Στο ατύχημα του Μιχάλη πώς αντιδράτε;

Ο Μιχάλης πρέπει να έχει την προσοχή από τον φίλο του. Και επειδή θα χρειαστεί χρήματα για την ιατρική περίθαλψή του μετά το ατύχημα, προτείνω να πουλήσουμε την επιχείρηση, το μπαρ. Εγώ του εξηγώ ότι θα πάρω τον Μανώλη και θα φύγω. Ο Μιχάλης φυσικά δεν το θέλει.

Η στάση του κόσμου έχει αλλάξει απέναντί σας από τη στιγμή που μπήκατε στο σίριαλ; Εχετε να θυμηθείτε κάποιο περιστατικό;

Με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο και ειδικά πέρυσι ήταν αστείο γιατί μου έλεγαν «δεν είναι δικό σου το παιδί», το αντιμετώπιζαν σαν πραγματικό γεγονός. Φέτος μου λένε «μπράβο» για το παιδί που φροντίζω.

Εχετε σκεφθεί να κάνετε οικογένεια;

Ναι, πολλές φορές, αλλά πρέπει να προκύψει.

Υπήρξαν μηνύματα-σχόλια στα social media που μπορεί και να σας σόκαραν;

Εχω λάβει, αλλά δεν έχω δώσει σημασία.  Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Αλλά στα ιδιαίτερα μηνύματα δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω.

Είχα μία πρόταση πέρυσι για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού. Θέλω να παραμείνω σε αυτό που κάνω ήδη, στην υποκριτική, στα σίριαλ. Δεν με εμπνέουν τα τηλεπαιχνίδια. 

Θεωρείτε ότι η εξωτερική ομορφιά αποτελεί εισιτήριο για έναν ηθοποιό; 

Μπορεί να είναι και ευχή και κατάρα η ομορφιά. Παλιότερα όταν εργαζόμουν ως μοντέλο σε ένα κάστινγκ για διαφημιστικό μου είχαν πει ότι είμαι πολύ όμορφος για το προϊόν και ότι θα χαζεύουν εμένα και όχι το προϊόν.

https://www.instagram.com/p/BpY8_ahni8-/?utm_source=ig_web_copy_link

Προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής ή τηλεπαιχνιδιού είχατε;

Είχα μία πρόταση πέρυσι. Θέλω να παραμείνω σε αυτό που κάνω ήδη, στην υποκριτική, στα σίριαλ. Δεν με εμπνέουν τα τηλεπαιχνίδια. 

Θα θέλατε να κάνετε μια κωμωδία; 

Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα πολύ, γιατί λατρεύω την κωμωδία.

Εκείνες τις φορές που βλέπατε τον εαυτό σας στα περιοδικά λόγω της σχέσης σας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στη συνέχεια όταν σας εμφάνιζαν ζευγάρι με την Ντόρα Μακρυγιάννη, αισθανθήκατε εκτεθειμένος ή θεωρείτε ότι αναπόφευκτα επειδή είστε αναγνωρίσιμο πρόσωπο θα ασχοληθούν τα media μαζί σας;

Πριν έρθει το σίριαλ υπήρχε η σχέση με την Ελεωνόρα, έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Και τότε «χρέωσαν» την επιτυχία μου και τη δουλειά μου σε αυτήν τη σχέση που είχα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Με την Ντόρα είμαστε φίλοι, μας χρέωσαν κάτι τέτοιο γιατί ίσως έτσι θα το ήθελαν, κάνουν τη δουλειά τους και το καταλαβαίνω, αλλά θα τους πω ότι είχαν λάθος πληροφορίες.

Ανησυχείτε για την επόμενη μέρα επαγγελματικά; 

Η δουλειά του ηθοποιού πάντα περνούσε κρίση. Προσπαθώ πια να είμαι ψύχραιμος, πιστεύω στον εαυτό μου, δεν φοβάμαι, αντιθέτως είμαι αισιόδοξος.

https://www.instagram.com/p/Bvb2A4mJOHa/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι δεν ξέρουμε για τον Γιάννη Αθητάκη;

Μου αρέσουν οι εκδρομές, η φύση, οι κηπουρικές εργασίες, το νερό, η θάλασσα, το κολύμπι, το διάβασμα, η ηρεμία. Γενικά μου αρέσει η απομόνωση.

Κάπως έτσι πέρασε και η περίοδος της καραντίνας;

Ναι, ασχολήθηκα με το σπίτι μου, έκανα καθαριότητα όπως όλοι, μου αρέσει να κάνω δουλειές στο μπαλκόνι, να αλλάζω τα έπιπλα, γυμνάστηκα λίγο και διάβασα αρκετά. 

https://www.instagram.com/p/BwNccdlHBiW/?utm_source=ig_web_copy_link
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ