Καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στο «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» - Το σχόλιο Μητσοτάκη
Το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Θα κάτσω σπίτι» έγινε διασκευή από καλλιτέχνες για καλό σκοπό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν και κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα, πιο επίκαιρος από ποτέ, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και το «Θα Κάτσω Σπίτι» αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς που εκφράζονται μέσα από τη μουσική.
Οι Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου ένωσαν τις φωνές τους, τράβηξαν βίντεο #menoumespiti και όλα μαζί δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020» μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.
Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έμεινε απαρατήρητη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το παραπάνω βίντεο, γράφοντας: «Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!»
Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορoνοϊού.
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



