Τριάντα Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, εκ των οποίων 3 με ειδικότητα Ενόργανης Γυμναστικής θα προσλάβει ο Δήμος Παύλου Μελά (AP/Jordan Strauss)

Οι ειδικότητες για 347 νέες συμβάσεις

Τελευταία Ενημέρωση
ΕΡΓΑΣΙΑ
Τελευταίες μέρες για υποβολή αιτήσεων σε δύο Εφορείες Αρχαιοτήτων, τρεις δήμους και στο ΙΓΜΕ. Εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ οι προκηρύξεις τεσσάρων δημόσιων νοσοκομείων.

Τριακόσιες σαράντα επτά θέσεις εποχικών σε διάφορες ειδικότητες κρίνονται μέσα στο ερχόμενο χρονικό διάστημα και αφορούν απασχόληση σε δημόσια νοσοκομεία, αρχαιολογικές εργασίες, προγράμματα άθλησης δήμων, βρεφονηπιακούς σταθμούς και έργα του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών.

  • Δεκατρείς θέσεις εξειδικευμένων εργατών προκήρυξε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών στο Θέατρο Θάσου. Οσοι επιλεγούν θα υπογράψουν δίμηνη σύμβαση με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Πρόκειται για 6 θέσεις στην ειδικότητα ΥΕ εξειδικευμένοι εργάτες σε ανασκαφικές εργασίες, 6 ΥΕ εξειδικευμένους εργάτες σε αναστηλωτικές εργασίες και ελλείψει αυτών σε οικοδομικές εργασίες με πέτρα και 1 ΥΕ εξειδικευμένο εργάτη σε σιδηρουργικές εργασίες. Αιτήσεις υποβάλλονται έως 26 Οκτωβρίου 2018 στη διεύθυνση: Κύπρου 14, 65110, Καβάλα, απευθύνοντάς τη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας, υπόψη του κ. Κ. Πανούση (τηλ. επικοινωνίας: 2510-224716).
  • Τρεις αρχαιολόγους (ΠΕ) και δώδεκα ειδικευμένους εργάτες (ΥΕ) πρόκειται να προσλάβει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έργα εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας που θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας. Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις δύο μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι το τέλος του έργου. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 26/10/2018 στη διεύθυνση ΕΦΑ Ημαθίας, Ρήγα Φεραίου 16-18, ΤΚ 59132, Βέροια, υπόψη κ. Αποστολίδου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 2331029737 - 2331022145).
  • Ο Δήμος Παύλου Μελά προκηρύσσει θέσεις γυμναστών για το πρόγραμμα Αθληση για Ολους.Ζητούνται συνολικά τριάντα ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, εκ των οποίων 4 σε ειδικότητα Αντισφαίρισης, 3 Ενόργανης Γυμναστικής, 6 Ρυθμικής Γυμναστικής, 1 Τάε κβον ντο, 3 Κλασικού Αθλητισμού, 2 Πετοσφαίρισης, 1 Καλαθοσφαίρισης, 3 Δραστηριοτήτων Κλειστού Χώρου, 1 Παραδοσιακών Χορών, 2 Ειδικής Αγωγής, ενώ για ορισμένους ζητούνται ως επιπλέον απαραίτητα προσόντα οι γνώσεις Αεροβικής και Πιλάτες. Αίτηση και δικαιολογητικά υποβάλλονται από 22/10/2018 έως και 31/10/2018 ώρες 9.00-14.00 στα γραφεία του Δήμου Παύλου Μελά (Διεύθυνση: Λαγκαδά 221, 3ος όροφος, Σταυρούπολη. Τηλ. Επικοινωνίας: 2313-302 960 – 961 - 916).
  • Την πρόσληψη έως 25 γυμναστών προκήρυξε ο Δήμος Καβάλας μέσω της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια». Οι συμβάσεις θα υπογραφούν με διάρκεια έως 8 μήνες και τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων θα είναι σύμφωνα με το οργανωτικό πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αιτήσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της «Δημωφέλεια», Πολιτιστικό Κέντρο Πυθαγόρας, 7ης Μεραρχίας 1, μέχρι την Τρίτη 30/10/2018 και κατά τις ώρες 09.00-14.00. Τηλέφωνο πληροφοριών 2510-247350.
  • Το Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) καλεί έως τις 26 Οκτωβρίου 2018 τους ενδιαφερομένους να υπογράψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα παράτασης. Συνολικά ζητούνται 29 άτομα, εκ των οποίων: 7 ΠΕ Γεωλόγων και 2 ΠΕ Οικονομικών για την υλοποίηση του έργου: «Συστηματική απογραφή υδρογεωτρήσεων κάθε χρήσης σε όλη τη χώρα - ΣΑΜΥ ΙΙ», 6 ΠΕ Γεωλόγων, 1 ΠΕ Περιβαλλοντολόγων, 1 ΠΕ Χημικών Μηχανικών για το έργο «Δίκτυο Παρακολούθησης Υπόγειων Νερών – ΔΙΠΥΝ», 2 ΠΕ Γεωλόγων (Κοιτασματαλογίας-Ορυκτολογίας) για το έργο «Μελέτες και έρευνες στήριξης του ενεργειακού τομέα της βιομηχανίας και της επιχειρηματικότητας», 7 ΠΕ Γεωλόγων, 1 ΠΕ Γεωτεχνικών και 1 ΠΕ Διοικητικού για το έργο «Επιχορήγηση του ΙΓΜΕ για την υλοποίηση του έργου “Δράσεις Γεωλογικών Χαρτογραφήσεων Ελλάδας για τη στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας (GEOINFRA)» , 1 ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «Μελέτες και έρευνες στήριξης του ενεργειακού τομέα της βιομηχανίας και της επιχειρηματικότητας». Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213-1337120.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 2018 λήγει η προθεσμία για τους ενδιαφερομένους να προσληφθούν από το ΝΠΔΔ Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός Δήμου Ηγουμενίτσας που προκήρυξε την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/08/2019, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης. Πρόκειται για 3 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 5 ΔΕ Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων και 2 ΥΕ Καθαριστών. Αιτήσεις στη διεύθυνση Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 46100, Ηγουμενίτσα, Τμήμα Διοικητικού - Οικονομικού, υπόψη κυρίας Μ. Κυβράνογλου (τηλ. επικοινωνίας: 26653-60020/21).
  • Διακόσιες είκοσι πέντε θέσεις εποχικών σε βοηθητικές ειδικότητες πρόκειται να προκηρύξουν τα νοσοκομεία «Γεννηματά» στην Αττική, «Ευαγγελίστρια» στην Τρίπολη, «Βουβάλειο» στην Κάλυ-μνο και «Αγιος Παντελεήμων» Σάμου. Το Γενικό Νοσοκομείο Γεννηματά, ζητά 196 άτομα, εκ των οποίων 105 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 60 ΥΕ Προσωπικού Εστίασης και 31 ΔΕ Προσωπικού Ασφαλείας. Η έγκριση που δόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» αφορά 21 θέσεις ΥΕ Τραπεζοκόμων και 1 ΔΕ Μαγείρων. Το Γενικό Νοσοκομείο «Βουβάλειο» αναζητά 3 ΥΕ Φυλάκων και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Αγιος Παντελεήμων» 4 ΥΕ Τραπεζοκόμων. Οι προκηρύξεις εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ και πρόκειται να δημοσιοποιηθούν τις ερχόμενες μέρες. Οσοι προσληφθούν αναμένεται να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ