Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, αύξηση 1,5% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) τον Σεπτέμβριο.
Αυτά τα στοιχεία ήρθαν σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Σεπτεμβρίου 2018.
Έτσι, το 1,5% ήρθε έναντι μείωσης 0,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2018 προς το 2017 και πλέον αριθμεί 1.882 κόρους.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 42.897.890 κόρους και παρουσίασε αύξηση 0,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Σεπτεμβρίου 2018, έναντι μείωσης 3,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2018 προς το 2017.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.