Our Network
|
21.10.2025 21:00
Η φωλιά πατάτας που «γονατίζει» όποιον τη γεύεται: Σε αυτό το meathouse το κρέας έρχεται στη 2η θέση
NewsroomΜε κάθε μπουκιά, οι επισκέπτες νιώθουν την προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα rib-eye και picanha ψήνονται με ακρίβεια και σερβίρονται σε πιατέλες, ενώ τα λουκάνικα και το συκώτι ακολουθούν παραδοσιακές ελληνικές συνταγές που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα των γεύσεων
Και το καλύτερο; Η... έκπληξη στο τέλος.
Διαβάστε περισσότερα μ' ένα κλικ στο exodos.com.gr
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!