Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την τροπολογία που αφορά στην α’ κατοικία.
Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, «όχι» το ΚΙΝΑΛ, «παρών» το ΚΚΕ, ενώ τα άλλα κόμματα επιφυλάχθηκαν.
Ετσι, από την Πέμπτη εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει την τροπολογία για την πρώτη κατοικία. Όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων, αν χρειαστεί θα γίνει συζήτηση και την Παρασκευή, οπότε και θα ψηφιστεί τελικά η τροπολογία.
Επίσης, το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις για τα χρέη προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία θα τεθεί προς συζήτηση στη Βουλή μετά το Eurogroup της 5ης Απριλίου.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.