Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή τη ρύθμιση που αφορά την εξίσωση των πτυχίων κολεγίων με εκείνα των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ασκεί η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Μεταξύ άλλων η κυρία Γεννηματά επισημαίνει ότι η κυβέρνηση απαξιώνει τα Πανεπιστήμια αλλά και τον ρόλο του σχολείου και καταλήγει ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.
Ακολουθεί η δήλωση της Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ:
«Η κυβέρνηση της ΝΔ εξισώνει και ακαδημαϊκά τα πτυχία των Πανεπιστημίων με τους τίτλους σπουδών των ιδιωτικών κολεγίων. Απαξιώνει τα Πανεπιστήμια αλλά και τον ρόλο του σχολείου. Η ΝΔ δεν έχει εθνικό σχέδιο για την εκπαίδευση. Δεν ενδιαφέρεται για τη δημόσια εκπαίδευση, εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα».
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.