Υπόθεση Τζήλου: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 46χρονο - Σεσημασμένος ο ποδοσφαιριστής!
Newsroom«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου πριν από 1,5 μήνα στη Λάρισα: σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως, κατά του 46χρονου Δ.Μ.- ο οποίος, όπως σας είχαμε ενημερώσει, διέφυγε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα για οικογενειακούς λόγους βρίσκεται στη Ρωσία- έχει εκδοθεί πλέον διεθνές ένταλμα σύλληψης, με τις Αρχές να βρίσκονται στα ίχνη του.
Όσον αφορά στον έτερο φερόμενο ως δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας του διαιτητή, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής (που παραδόθηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και κρατείται), όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com είναι σεσημασμένος καθώς προ εξαετίας ενεπλάκη σε παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ θυμίζουμε ότι και ο 46χρονος Δ.Μ. αντιμετωπίζει κατηγορίες για τουλάχιστον 50 ένολπες ληστείες τραπεζικών υποκαταστημάτων!
Πηγή: sdna.gr
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο