Αθλητισμός
|
31.08.2024 15:16
Πένθος στην παγκόσμια ποδηλασία: Πέθανε ο Σιμόνε Ρογκάντι από ανακοπή
NewsroomΣτο πένθος έχει βυθιστεί η παγκόσμια ποδηλασία μετά τον ξαφνικό θάνατο Σιμόνε Ρογκάντι σε ηλικία 21 ετών.
Ο νεαρός αθλητής από την Ιταλία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Τον άτυχο αθλητή βρήκαν οι γονείς του όπου κάλεσαν ασθενοφόρο.
Ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που έκαναν. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στη γειτονική χώρα και στην παγκόσμια ποδηλασία.
Διαβάστε ακόμη
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
- Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»