Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος με άνετη επικράτηση
NewsroomΟ Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ και θα παραμείνει στην ηγεσία της μπασκετικής ομοσπονδίας και την επόμενη τετραετία.
Ο επικεφαλής της ΕΟΚ την τελευταία τετραετία, διατήρησε το σκήπτρο του στην Ομοσπονδία επικρατώντας με ποσοστό 77% αντί 23% της παράταξης «Πρώτα το μπάσκετ» του Παναγιώτη Φασούλα.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 595 ψήφους, ο Φασούλας 172, ενώ οκτώ ψήφισαν λευκό. Παράλληλα υπήρξε αύξηση κατά περίπου 27% σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του 2021, οπότε είχαν ψηφίσει 610 σωματεία.
O Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου, καθώς απαιτείται το 25% για να έχει παρουσία στη νέα διοίκηση, που θα αριθμεί 16 μέλη και θα συμπληρωθεί από τους τρεις εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ (Γαλατσόπουλος, Λεπενιώτης, Ντίνος), τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ (Παναγιώτης Γιαννάκης) και τον αντίστοιχο του ΠΣΑΚΚ (Λίνος Χρυσικόπουλος).
Στο ΔΣ θα βρίσκονται 16 σύμβουλοι από πλευράς του νυν προέδρου, ενώ μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης εξελέγη από τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ».
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο