Super League: Νικηφόρο πέρασμα του Ατρόμητου απ' την έδρα του ΟΦΗ
NewsroomΟ Ατρόμητος πέρασε με νίκη απ' την έδρα του ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-1 αρχίζοντας ιδανικά την προσπάθειά τους στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Ο Μπάκου πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 87' κόντρα στην παλιά του ομάδα. Προηγουμένως, ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί στο 6' με τον Τζοβάρα και ο ΟΦΗ είχε απαντήσει άμεσα (12') με τον Νους.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Παλμεζάνο με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Ατρόμητος «έπιασε» τον Άρη στους 21 βαθμούς και την πέμπτη θέση, με τους Θεσσαλονικείς να αγωνίζονται αργότερα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 18 βαθμούς και καλείται να ανασυνταχθεί ενόψει της ρεβάνς με τον Αστέρα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (Τετάρτη 2/4, 20:00).
ΟΦΗ (Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης (80’ Ζανελάτο), Λαμπρόπουλος, Σίλβα (62’ Μπρεσάν), Καραχάλιος, Ανδρούτσος (62’ Μπάκιτς), Φούντας (46’ Νέιρα), Νους, Σενγκέλια, Σαλσίδο (62’ Γιουνγκ).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Μίχορλ (61’ Παλμεζάνο), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπάκου (90’+3’ Σταυρόπουλος), Καραμάνης, Μανσούρ, Τζοβάρας (61’ Καλοσκάμης).
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο