Κωπηλασία: Τρίτο διαδοχικό αργυρό μετάλλιο για Φίτσιου και Κοντού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!
NewsroomΑκόμα ένα μετάλλιο πρόσθεσαν στην πλούσια συλλογή τους η Ζωή Φίτσιου και η Μηλένα Κοντού, καθώς κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στην πόλη Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.
Μετά από μία συναρπαστική κούρσα, το ελληνικό «δίδυμο» κατέλαβε την δεύτερη θέση στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.
Παρά το γεγονός ότι άλλαξαν κατηγορία, η Φίτσιου και η Κοντού προσαρμόσθηκαν ιδανικά και κάλυψαν την απόσταση σε 6:49.11, κατακτώντας για τρίτη διαδοχική (!) φορά το αργυρό μετάλλιο στην διοργάνωση.
Στην πρώτη θέση τερμάτισαν οι Ολλανδές, Ντε Γιονγκ και Ντούλεμανς με επίδοση 6:48.83, ενώ το χάλκινο μετάλλιο καττέκτησε το πλήρωμα της Ρουμανίας με 6:51.96.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»