Αθλητισμός | 08.08.2025 17:00

Εθνική ομάδα: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο στα φιλικά με Σερβία και Ισραήλ στην Κύπρο

Newsroom

Στην Κύπρο για το ECOMMBX Cup θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο η εθνική Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετω εθνική Ελλάδας πίσει τη Σερβία και το Ισραήλ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει αρχικά τη Σερβία (9/8, 20:30) και εν συνεχεία το Ισραήλ (10/8, 20:30) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Eurobasket 2025.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει 16 παίκτες στη διάθεσή του, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βασίλη Τολιόπουλο και Βαγγέλη Ζούγρη να μένουν στην Αθήνα, σύμφωνα με το SDNA. Οι υπόλοιποι παίκτες ακολουθούν κανονικά την αποστολή της ομάδας.

Οι 16 παίκτες της αποστολής: Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Κατσίβελης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Χουγκάζ, Αντώνης Καραγιαννίδης, Όμηρος Νετζήπογλου, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Λευτέρης Λιοτόπουλος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Νάσος Μπαζινας.

ΚύπροςΒασίλης Σπανούληςεθνική ΕλλάδαςΕθνική μπάσκετΓιάννης Αντετοκούνμποειδήσεις τώρα