Eurobasket 2025: Ξεφάντωσε στον Φέρρη η Εθνική Ελλάδος για το χάλκινο
NewsroomΜετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Eurobasket 2025, η ομάδα της Εθνικής Ελλάδος γύρισε στην Αθήνα όπου την υποδέχτηκαν με τιμές ηρώων. Συγκινητικές και πανηγυρικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με τους διεθνείς να συνεχίζουν το βράδυ τη διασκέδαση τους σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης.
Το κέντρο άνοιξε ειδικά το βράδυ της Δευτέρας για να υποδεχθεί την ομάδα, με τους παίκτες να γλεντούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στα highlight της βραδιάς το συρτάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Γιάννη Σπανούλη ο δεύτερος δεν έπαψε να απολαμβάνει το ξεφάντωμα με συνοδό την αγαπημένη του Ολυμπία Χοψονίδου.
«Με τον Γιάννη, τον Λαρεντζάκη, τον Σλούκα και τ’ αλλά παιδιά»
Αλλά και το τραγούδι του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που φυσικά ανέβηκε στη σκηνή και πήρε το μικρόφωνο.
Ο «Λάρι» αποφάσισε να κάνει κάτι που θα γραφτεί στην ιστορία, καθώς άλλαξε τους στίχους του ιστορικού “με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τ’ άλλα παιδιά…” σε “με τον Γιάννη, τον Λαρεντζάκη, τον Σλούκα και τ’ άλλα παιδιά” εννοείται πως ο παίκτης του Ολυμπιακού έζησε την αποθέωση.
Από το γλέντι στο Ποσειδώνιο έλειπαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς αναχωρούν άμεσα για την Αυστραλία, όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο