ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ για την κωλυσιεργία με το Καυτανζόγλειο
Αντώνης ΤσακαλέαςΑυτό που συζητιέται εσωτερικά στον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από τη διάθεση της κυβέρνησης να ασχοληθεί με τους φακέλους άλλων γηπέδων (όπως του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και της ΑΕΚ με το το κλειστό γήπεδο στα Ανω Λιόσια) που έχουν έρθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας πίσω τις κινήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» και την πρόθεσή του να στεγαστεί για περίπου δυο χρόνια στο Καυτανζόγλειο, αναλαμβάνοντας το κόστος των έργων που θα χρειαστούν για να κάνουν το συγκεκριμένο στάδιο να καλύπτει τις ανάγκες του συλλόγου αλλά και των διοργανώσεων στις οποίες μετέχει.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του Καυτανζογλείου και τους επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει για περισσότερο από έξι μήνες, όμως δεν βρέθηκε σημείο επαφής. Η ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με την προσπάθειά τους να «τρέξουν» το θέμα της νέας Τούμπας με γοργούς ρυθμούς, έχοντας βάλει τις βάσεις για την έκδοση του ειδικού χωρικού σχεδίου μέχρι το τέλος του 2019.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο