Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε μέσα στο γήπεδο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Γκαλαμέλος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Γκαλαμέλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά παλαιμάχων.
Ο Γκαλαμέλος έπαιζε σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαιοί παίκτες του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού. Ο 48χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο και αμέσως έσπευσαν κοντά του οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, ο δήμαρχος Λιβαδαίων Τάκης Ταγκαλέγκας, ο οποίος είναι γιατρός κι ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Περγαντάς, επίσης γιατρός. Παρά τις προσπάθειες τους όμως και τη χρήση απινιδωτή, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, καθώς υπέστη ανακοπή.

Ο Κώστας Γκαλαμέλος αγωνίστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στα ελληνικά γήπεδα. Στα εννέα εξ αυτών φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού έχοντας παρουσίες και στην Α' Εθνική, ενώ επίσης έπαιξε σε Παναιγιάλειο, Φωστήρα, Χαλκηδόνα σε Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και σε Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων στα τοπικά πρωταθλήματα.
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




