Άνετη πρόκριση του Τσιτσιπά στα προημιτελικά της Στουτγάρδης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με άνεση και στυλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ελβετού Ντόμινικ Στρίκερ στο Boss Open της Στουτγάρδης και προκρίθηκε στους «8», όπου θ' αντιμετωπίσει τον άλλοτε σπουδαίο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο νούμερο 68 λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Παραμένει ωστόσο ένας ποιοτικός κι εξαιρετικά μαχητικός παίκτης.
Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο νούμερο 5 της κατάταξης, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον 19χρονο Στρίκερ (νούμερο 200) επικρατώντας με 6-3, 6-4 σε περίπου 70 λεπτά.
Ο Τσιτσιπάς για να καθαρίσει το πρώτο σετ χρειάστηκε ένα μπρέικ στο 4-2 προτού κυριαρχήσει με 6-3 έπειτα από μόλις 31 λεπτά, ενώ ανάλογη εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο σετ. Ο Έλληνας πρωταθλητής άρχισε με μπρέικ παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους για το 6-4 έπειτα από 41 λεπτά.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




