Νέος προπονητής της ΑΕΛ ο Γιώργος Πετράκης
Η θεσσαλική ομάδα πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του στην Ομόνοια 29ης Μαΐου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Γιώργος Πετράκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΛ. Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/5) την πρόσληψη του 37χρονου τεχνικού, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στη Super League μετά την επιστροφή της.
Ο νέος προπονητής των Βυσσινί εργαζόταν μέχρι πρότινος στην Ομόνοια 29ης Μαΐου. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο κυπριακός σύλλογος, η ΑΕΛ αποπλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του προκειμένου να τον φέρει στη Λάρισα. Ο Πετράκης διαδέχεται τον Αλέκο Βοσνιάδη με τον οποίο η ΑΕΛ κέρδισε το εισιτήριο της ανόδου απ' τη Super League 2.
Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Ο Γιώργος Πετράκης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Ο Κρητικός τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον ίδιο να αναλαμβάνει άμεσα δουλειά.
Ο Γιώργος Πετράκης ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρήτη όπου και κάθισε στον πάγκο των ΑΟ Τυμπακίου, Ηροδότου, Ερμή Ζωνιανών, Κισσαμικού και μετά συνέχισε στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Η Λαμία ήταν η πρώτη του ομάδα στην Super League και μετά συνέχισε στο Λουξεμβούργο και την Ζεν Ες και την Κύπρο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Η Κηφισιά ήταν ο νέος σταθμός στην καριέρα του, καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα των βορείων προαστίων για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League. Τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Κύπρο όπου ήταν προπονητής σε Δόξα Κατωκοπιάς και Ομόνοια 29ης Μαΐου. Καλή επιτυχία coach!».
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



