Όξφορντ - Μπράιτον 0-6: Τρομερό ντεμπούτο Τζίμα με δύο γκολ και μία ασίστ! Έπαιξε και ο Κωστούλας για πρώτη φορά
Ασύλληπτο ξεκίνημα για τον Τζίμα, καλά στοιχεία έδειξε και ο Κωστούλας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει φανταστεί ο Στέφανος Τζίμας με τη φανέλα της Μπράιτον. Ο ταλαντούχος Έλληνας άσος μπήκε αλλαγή στο 66' στο παιχνίδι των Γλάρων με την Όξφορντ για το Carabao Cup και κατόρθωσε να σκοράρει δύο γκολ και να δώσει μια ασίστ στο εντυπωσιακό 0-6 της ομάδας του!
Ο Τζίμας ήρθε στο ματς με το σκορ στο 0-3 και με δύο γκολ στο 71' και στο 77' και μια ασίστ στο 86' έβαλε την υπογραφή του φαρδιά πλατιά στο τελικό 0-6.
Stefanos Tzimas | 🏴 Oxford United 0-4 Brightonhttps://t.co/l1ybdsDwTb
— Goals Xtra (@GoalsXtra) August 27, 2025
Παράλληλα, ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε και ο Μπάμπης Κωστούλας, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 78' δείχνοντας θετικά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Stefanos Tzimas | 🏴 Oxford United 0-4 Brightonhttps://t.co/l1ybdsDwTb
— Goals Xtra (@GoalsXtra) August 27, 2025
Οι δύο νεαροί Έλληνες άσοι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας φανερώνοντας αμφότεροι το ταλέντο τους. Ιδίως ο Τζίμας γνώρισε την αποθέωση με τη μυθική εμφάνισή του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ήταν εκείνος που έκανε... κερκίδα μπροστά στους οπαδούς της Μπράιτον που τον αποθέωσαν.
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




