Εικόνες ντροπής: Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών της Καλλιθέας και του Εθνικού
Μάχες σώμα με σώμα στο ημίχρονο του αγώνα στο «Ελ Πάσο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οπαδοί αφιονισμένοι, έτοιμοι να ικανοποιήσουν τα πολεμοχαρή τους ένστικτα μεταβάλλοντας σε …στίβο «μάχης» τον περιβάλλοντα χώρο ενός γηπέδου(στην προκειμένη περίπτωση το «Ελ Πάσο») έκαναν την εμφάνιση τους την Κυριακή(8/2) στο παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Στο ημίχρονο του αγώνα εκτυλίχθηκαν εικόνες ντροπής με οπαδούς των δυο ομάδων αρχικά να ανταλάσουν ύβρεις, στην συνέχεια να πετούν αντικείμενα και στο τέλος να ακολουθούν μάχες σώμα με σώμα με ρόπαλα και ξύλα στα χέρια. Το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες έλαβε χώρα στο γηπεδάκι του μπάσκετ, έξω από τη θύρα όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του Εθνικού στο «Ελ Πάσο».
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



