Ποιος παραγγέλνει ντελίβερι με τόσο χιόνι;

Ποιος παραγγέλνει ντελίβερι με τόσο χιόνι;

Περίπου το 51% της χώρας είναι καλυμμένο από χιόνι που έφεραν οι δύο διαδοχικές κακοκαιρίες «Ραφαήλ» και «Σοφία» τις ημέρες των γιορτών και τα timeline μας γέμισαν λευκά τοπία.

Βέβαια, στις συνθήκες παγετού -οι οποίες επικρατούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας- υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά και πολλά περιστατικά τα οποία μας θυμίζουν πως καλό είναι να μην παγώνει μέσα μας η ανθρωπιά. Όπως αυτό, το οποίο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάρης Καγιάς που τράβηξε το βίντεο, σχολίασε: «Άντε, ο άλλος δεν καταλαβαίνει και κάνει μια παραγγελία, το κατάστημα δεν μπορεί εκείνη την ώρα να πει ‘’αδυνατώ να σε εξυπηρετήσω’’;».

Και πρόσθεσε: «Βέβαια, σκοπός του βίντεο δεν ήταν μόνο να δείξω το τραγικό γεγονός ότι οι άνθρωποι στο μηχανάκι προσπαθούν με τέτοιες καιρικές συνθήκες να κάνουν τη δουλειά τους (που, προφανώς, και όλο αυτό είναι πέρα από τη δουλειά τους) αλλά και το γεγονός ότι στις έντεκα το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χρειαζόσουν αλυσίδες για να κυκλοφορήσεις».

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα καλέσετε ντελίβερι, υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες, να σκεφτείτε τι περνάνε οι εργαζόμενοι επάνω στα μηχανάκια. Και εάν πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλετε, τουλάχιστον να τους αφήσετε ένα μεγάλο πουρμπουάρ...

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ