Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή»

Μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο τέλος Μαρτίου, έγινε γνωστό πως και το όνομα του ασημένιου Ολυμπιονίκη στην Αθήνα (2004) και στο Πεκίνο (2008) Αλέξανδρου Νικολαΐδη θα συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές.  

Περίπου έναν μήνα μετά, στις 17 Απριλίου, μαζί με τον επίσης υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη -κατά την είσοδό τους στο δημαρχείο Εορδαίας, όπου ήταν βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση για την «Ευρώπη της Αλληλεγγύης»- έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών. Έξω από το δημαρχείο -και περιφρουρούμενοι από αστυνομικές δυνάμεις- είχαν συγκεντρωθεί μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες», αλλά και ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις με τη Βόρεια Μακεδονία. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν «αλήτες, προδότες, αριστεροί» και «η Μακεδονία είναι ελληνική» στους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε τότε, όσους τους αποδοκίμασαν, λέγοντας ότι «είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη». Είπε χαρακτηριστικά ότι οι πρωταγωνιστές στις σε βάρος του αποδοκιμασίες «βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκαν».

Την Πρωτομαγιά, έκανε την ακόλουθη κοινοποίηση στο facebook προφίλ του…

untitled55.jpg

«Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι άγνωστοι επιτέθηκαν στον σύλλογο συγγενικού μου προσώπου μου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σπάζοντας την τζαμαρία που έφερε τη φωτογραφία μου. Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς θα ήθελα να τους πω ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή».

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ