Ένας γιόγκι για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Ένας γιόγκι για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Ακούσατε, ακούσατε…

Ο «διάσημος» γιόγκι Rousfetad Lamoji, από τα Αλτάια Όρη -οροσειρά στην Ανατολική-Κεντρική Ασία, στο σημείο όπου συναντώνται η Ρωσία, η Κίνα, η Μογγολία και το Καζακστάν- ήρθε για περιορισμένες εμφανίσεις στο νησί της Αμοργού, με έναν (ιερό) σκοπό: να  συντονίσει ενεργειακά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τους ψηφοφόρους τους, γιατί -όσο να πεις- ένας συντονισμός είναι απαραίτητος.

Προφανώς αυτή η αφίσα αποτελεί ανελέητο τρολάρισμα όχι μόνο για τους υποψηφίους που κατεβαίνουν στις επερχόμενες εκλογές στο συγκεκριμένο νησί, αλλά για κάθε -εν δυνάμει- εθνοπατέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το πιο αστείο είναι ότι υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι πίστεψαν πως θα τους ρυθμίσει ενεργειακά ένας γιόγκι ο οποίος λέγεται… Ρουσφετάδ Λαμόγι!

Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε, μπράβο στον Αίαντα Αρτεμάκη που μας κοινοποίησε την (ενεργειακή) σοφή λύση του γιόγκι – για να ξέρουμε και για να ξεμπλοκάρουν τα ενεργειακά μας πεδία, διώχνοντας τις αρνητικές σκέψεις! Για περιορισμένο αριθμό θέσεων – σπεύσασε!

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ