Καταγγελία γονέα στο Ρέθυμνο: Ο Sin Boy, το «μαύρο» και οι συμβουλές σε ανήλικους

Καταγγελία γονέα στο Ρέθυμνο: Ο Sin Boy, το «μαύρο» και οι συμβουλές σε ανήλικους

O Sin Boy, τραγουδιστής (και του τραγουδιού «Δεν είναι μαμά») και ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό, εμφανίστηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο Holi fest Crete 2019.

Η εμφάνισή του φαίνεται να προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, αφού η καταγγελία ενός πατέρα, του οποίου οι κόρες παραβρέθηκαν στο event, κατακεραύνωσε τον αοιδό και έβαλε φωτιά στα social.

Συγκεκριμένα, ο Νεκτάριος Kαλλιγιάννης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω κείμενο:

fdsfdsfdsfds.jpg

«Συνήθως δεν γράφω, κρατάω χαλαρή στάση, αλλά μετά τις τελευταίες λεπτομέρειες της κόρης μου, αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!

Την Κυριακή λοιπόν, οι κόρες μου πήγαν στο colour festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδια! Guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο SIN BOY που βγήκε 20:30 και έφυγε 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς! Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει: ‘’Μαύρο καπνίζεις;’’.

Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει ‘’ναι’’, και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει! Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!».

Τη στιγμή που δημοσιευόταν αυτό το κείμενο, ο τραγουδιστής δεν είχε σχολιάσει αυτήν την ανάρτηση του αγανακτισμένου πατέρα από την Κρήτη.

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ