Δήμος Αλίμου: Ο παραλιακός πεζόδρομος καταρρέει - Οι υπεύθυνοι αδιαφορούν

Δήμος Αλίμου: Ο παραλιακός πεζόδρομος καταρρέει - Οι υπεύθυνοι αδιαφορούν

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Παρακαλούμε μην πλησιάζετε! Το κρηπίδωμα είναι υπό κατάρρευση. Ο δήμος Αλίμου έχει ζητήσει άδεια να επισκευάσει τον χώρο, αλλά η αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου μέχρι σήμερα δεν το επιτρέπει! Λυπούμαστε για την εικόνα και περισσότερο λυπούμαστε για τα χάλια του ελληνικού Δημοσίου. Παρακαλούμε προσέχετε!».

Ένα μεγάλο πανό με την παραπάνω ανακοίνωση του δήμου Αλίμου, μπροστά από το παραλιακό κρηπίδωμα που έχει καταρρεύσει και οδεύει προς τη θάλασσα, είναι η εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης του παραλιακού πεζόδρομου στον Άλιμο, στο ύψος του "Cine Αλιμος". 

untitled4.jpg

Αυτή την εικόνα πόσταρε στο facebook προφίλ του ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης. Μία εικόνα από τον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται εκατοντάδες πολίτες για τη βόλτα τους.

Όμως, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος. Η εικόνα της προβλήτας που καταρρέει, καθώς υποχωρεί η αντιστήριξή της, μόνο ανησυχία προκαλεί για το τι θα μπορούσε να συμβεί. Κάθε μέρα η κατάσταση δυστυχώς χειροτερεύει. Το υπέδαφος του πεζόδρομου έχει υποστεί καθίζηση, τα κάγκελα έχουν υποχωρήσει και ο κίνδυνος είναι άμεσος για μεγαλύτερης έκτασης προβλήματα, καταστροφές και τραυματισμούς ανθρώπων.

Και, σε καμία περίπτωση, δεν χωρά εδώ η μεγαλεπήβολη ατάκα περί «αθηναϊκής Ριβιέρας».
Ειδικά από τη στιγμή που το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει επί έξι ολόκληρα χρόνια…

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ