Survivor 4: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη «καρφώνει» τον Κορόμι και στηρίζει Τριαντάφυλλο
NewsroomH πρώην παίκτρια του «Survivor 4» Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τους συμπαίκτες της που «κινούσαν τα νήματα». Ένας από αυτούς, ο Γιώργος Κορόμι, τον οποίο σκιαγράφησε ως εγωκεντρικό και άκρως ανταγωνιστικό. Για τον Τριαντάφυλλο η Μαριάνθη είπε: «Δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμιά φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο».
Διαβάστε επίσης: Μαριάνθη Κάσδαγλη για Survivor 4: Ο Κόρο καυχιέται για τις κατακτήσεις και τα μπαρ στη Μύκονο
Αναφορικά με το αν υπήρχαν παίκτες που κινούσαν τα νήματα στους Κόκκινους, η Κάσδαγλη απάντησε: «Βεβαίως. Ο Κοψιδάς, ο Κόρο κι η Καρολίνα και μέσα σε όλο αυτό έβαλαν και τον Ήλια. Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα».
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Ασημακόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα - «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου»
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες