Ράδιο Αρβύλα: Το πρώτο τρέιλερ και η ημερομηνία της πρεμιέρας για τη νέα σεζόν
NewsroomΜε ανανεωμένη διάθεση και σατιρικό «οπλοστάσιο», ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στις 20:00, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Το ξεκαρδιστικό βίντεο
Το νέο τρέιλερ της εκπομπής έκανε ήδη πρεμιέρα στον αέρα του σταθμού το βράδυ της Τετάρτης, τραβώντας την προσοχή με την πρωτότυπη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Συγκεκριμένα, ένα «ψηφιακό» στιγμιότυπο με τον Άδωνι Γεωργιάδη χρησιμοποιείται για να υπενθυμίσει - με τον γνωστό χιουμοριστικό τρόπο της εκπομπής - πως η πιο… ενοχλητικά αγαπημένη σάτιρα της ελληνικής τηλεόρασης είναι και πάλι εδώ.
Όπως έχει ανακοινωθεί, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα μεταδίδονται φέτος αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1, όχι μόνο με το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και με τις υπόλοιπες εκπομπές του δημιουργικού team, τα «Boomers» και «Vinylio», εμπλουτίζοντας το σατιρικό και μουσικό περιεχόμενο του σταθμού.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες