Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει για 31η χρονιά - Η Αγγελική Νικολούλη υπόσχεται νέες αποκαλύψεις
NewsroomΗ εκπομπή-ορόσημο της ελληνικής τηλεόρασης, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, επιστρέφει δυναμικά για 31η συνεχόμενη σεζόν, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 23:20, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα
Η μακροβιότερη ερευνητική εκπομπή της χώρας παραμένει σταθερή στο ραντεβού της με την αλήθεια, φωτίζοντας σκοτεινές υποθέσεις και μυστηριώδεις εξαφανίσεις που εξακολουθούν να προκαλούν ερωτήματα και συγκίνηση.
Λίγες ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε τη συγκίνησή της για τη διαχρονική πορεία της εκπομπής, τονίζοντας πως, ακόμα και μετά από τρεις δεκαετίες, η προσμονή και η αίσθηση ευθύνης παραμένουν το ίδιο έντονες.
«Μπαίνουμε στην 31η σεζόν του “Τούνελ” και ειλικρινά μου φαίνεται σαν ψέμα. Πώς πέρασαν τόσα χρόνια; Ομολογώ πως κάθε φορά νιώθω σαν την πρώτη μας χρονιά», δηλώνει η δημοσιογράφος, επισημαίνοντας το δημιουργικό άγχος της κάθε πρεμιέρας, αλλά και την επιθυμία να σταθεί αντάξια των προσδοκιών των οικογενειών που την εμπιστεύονται.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, η πρεμιέρα της εκπομπής θα φιλοξενήσει μια υπόθεση που συγκλονίζει. Πρόκειται για μια ιστορία με θύμα μια γυναίκα της αθηναϊκής ελίτ, η οποία οδηγεί την έρευνα σε «απρόβλεπτα μονοπάτια της ανθρώπινης ψυχής».
«Και φέτος, φίλοι μου, θα δείτε ιστορίες που κρύβουν σκληρές αλήθειες και συγκλονιστικές ανατροπές. Αυτή την Παρασκευή το “Τούνελ” επιστρέφει με ένα νέο θρίλερ που κόβει την ανάσα… Μαζί, εμείς και εσείς, θα περάσουμε μέσα από το σκοτάδι, στο φως», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο