Τηλεόραση
|
15.11.2025 18:10
Αγγελική Νικολούλη για τον θάνατο της μητέρας της: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας»
NewsroomΈπειτα από δύο εβδομάδες απουσίας από τη μικρή οθόνη, η Αγγελική Νικολούλη επανήλθε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου με νέα εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
Η γνωστή δημοσιογράφος είχε διακόψει προσωρινά λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας της, γεγονός για το οποίο δεν μεταδόθηκε επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα.
Με την έναρξη της εκπομπής, εμφανώς συγκινημένη, είπε: «Καλησπέρα σας. Θα ήθελα στην αρχή να εκφράσω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείξατε αυτές τις μέρες του πένθους, καθώς έχασα τη μητέρα μου. Αυτός ήταν ο λόγος που το Τούνελ δεν άναψε φώτα την περασμένη Παρασκευή. Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους».
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!