Τζένη Θεωνά: Αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια την εκπομπή «Μαμά-δες» - «Ένα τέλος εποχής»
Η ηθοποιός αφήνει τα ηνία της παρουσίασης και επιστρέφει στην υποκριτική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Τζένη Θεωνά αφού το χθεσινό (18/01) επεισόδιο της εκπομπής «Μαμά-δες» ήταν και το τελευταίο με την ίδια στο τιμόνι της παρουσίασης.
Το συγκινητικό αντίο
Το ταξίδι αυτό, που ξεκίνησε το 2022 για την ηθοποιό ολοκληρώθηκε σήμερα, με την ίδια να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. «Έφτασε ένα τέλος εποχής για μένα γιατί σήμερα αποχαιρετώ της “Μαμά-δες” και γίνομαι “Μαμά στα κρυφά”, όπως λέγεται η νέα σειρά της ΕΡΤ. Η εκπομπή αυτή είναι τεράστια αγάπη και ορόσημο και συνέπεσε ακριβώς με την περίοδο που ήμουν κι εγώ για πρώτη φορά μια νέα μαμά. Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να αποτελέσουμε κομμάτι μιας σημαντικής συζήτησης για το τι σημαίνει να είσαι γονιός και παιδί τη σημερινή εποχή.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους δεκάδες καλεσμένους που είχαμε και που με την αλήθεια τους και το γενναιόδωρο μοίρασμά τους έκαναν την εκπομπή αυτό που είναι σήμερα και που θα συνεχίσει να είναι. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, που είναι φίλοι μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ κι εσάς που βρήκατε το χώρο και τον χρόνο να συνδεθείτε μαζί μας» είπε με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η Τζένη Θεωνά.
«Οι εμπειρίες των γονιών λειτούργησαν ψυχοθεραπευτικά, συναρπαστικά, έχω γελάσει πάρα πολύ με τις περιπέτειές μας. Εύχομαι στο μέλλον οι γονείς και οι μαμάδες να απολαμβάνουν μεγαλύτερη υποστήριξη από την πολιτεία και το περιβάλλον. Εύχομαι τα παιδιά να έχουν το χώρο και τον χρόνο να είναι ανέμελα, αθώα, ξέγνοιαστα παιδιά, όπως τους αναλογεί. Εύχομαι καλή συνέχεια στην εκπομπή μας, γιατί ό,τι αγαπάς μεγαλώνει και συνεχίζει. Θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ. Γειά σας» κατέληξε η Τζένη Θεωνά.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



