Το «δυνατό χαστούκι» του Netflix στον Arnold Schwarzenegger λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε το Netflix στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) για τα γενέθλιά του, καθώς ανακοίνωσε ότι η σειρά «Fubar», όπου πρωταγωνιστούσε, δεν θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν. Η απόφαση ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση των 78 του χρόνων.
Η σειρά δράσης και χιούμορ, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Monica Barbaro και Fortune Feimster, αποτέλεσε την πρώτη απόπειρα του θρυλικού ηθοποιού στη μικρή οθόνη. Όπως αποκαλύπτει το Deadline, η πλατφόρμα έκρινε ότι η πτώση στους αριθμούς τηλεθέασης μετά την έναρξη της δεύτερης σεζόν στις 12 Ιουνίου δεν δικαιολογούσε την ανανέωση.
Η πρώτη σεζόν είχε αποσπάσει 11 εκατομμύρια προβολές μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της, τον Μάιο του 2023. Ωστόσο, η δεύτερη συγκέντρωσε μόλις 2,2 εκατομμύρια προβολές στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα, σηματοδοτώντας αισθητή πτώση στο ενδιαφέρον του κοινού.
Ο ίδιος ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είχε ανακοινώσει το 2021 τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα υλοποιούσε επιτέλους μια «τρελή περιπέτεια» για τους φαν του, σε συνεργασία με το Netflix και την Skydance.
Η υπόθεση της σειράς ακολουθούσε έναν βετεράνο πράκτορα της CIA, τον Luke, ο οποίος λίγο πριν την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακαλύπτει ένα αναπάντεχο οικογενειακό μυστικό, οδηγώντας τον σε μια τελευταία αποστολή.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



