Η πιο GRANDE ομάδα της αθλητικής ενημέρωσης φοράει τα γαλανόλευκα και μπαίνει και αυτή την Κυριακή στο γήπεδο του OPEN
Συντονιστείτε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στις 23:30, στη συχνότητα του OPEN🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συντονιστείτε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στις 23:30, στη συχνότητα του OPEN και παρακολουθείστε την ανάλυση των κρίσιμων αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ – Καναδά - Μεξικού.
Ο Γιάννης Καραλής και η Κάτια Ταραμπάνκο υποδέχονται τους έμπειρους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, Ζήση Βρύσα, Γιώργο Αμανατίδη και Γιάννη Γκούμα και με τη συνδρομή του Αλέξη Σπυρόπουλου βάζουν στο μικροσκόπιο τα αποτελέσματα της Ελλάδας στους εκτός έδρας αγώνες με Σκωτία (09/10) και Δανία (12/10) και κάνουν εκτιμήσεις για τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ του καλοκαιριού.
«GRANDE LEAGUE». Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στις 23:30, στο OPEN, η αθλητική ενημέρωση αλλάζει επίπεδο. Γίνεται GRANDE!

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



