Διαρρήκτης για κλάματα: Άνοιξε εστιατόριο, ήπιε μπύρες και προδόθηκε από τα... ανοιχτά κουτάκια
NewsroomΟι αστυνομικοί ενός αστυνομικού τμήματος της Βόρειας Καρολίνας φαίνεται ότι δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν τον ύποπτο μιας διάρρηξης, ενδεχομένως επειδή είχε στομαχόπονο από το πολύ... φαί.
Η αστυνομία του Άσβιλ αναφέρει σε δελτίο τύπου ότι οι περιπολούντες συνέλαβαν τον άνδρα που διέρρηξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης τη Δευτέρα και προφανώς είπε να κεράσει εαυτό άφθονη μπύρα και μπόλικο παγωτό.
Σύμφωνα με το Associated Press, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια επιχείρηση στη λεωφόρο Πάτον μετά από αναφορά για βίαιη διάρρηξη. Οι αστυνομικοί βρήκαν ανοιχτά δοχεία με αλκοόλ και μετά από σύντομη έρευνα, βρήκαν τον ύποπτο σε κοντινή απόσταση.
Ο άνδρας κατηγορείται για δύο περιπτώσεις κλοπής μετά από διάρρηξη, διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος. Στον άνδρα επιδόθηκε επίσης ανοιχτό ένταλμα για καταπάτηση δευτέρου βαθμού. Η εγγύησή του έχει οριστεί στα 3.000 δολάρια.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων