Viral
|
02.07.2025 05:00
Γιαγιά 98χρονών έκανε πρόταση γάμου στον Μέσι - Η επική αντίδρασή του
NewsroomΟ Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως εκτός από ποδοσφαιρικές επιτυχίες, έχει και τις… ιδιαίτερες στιγμές του. Στο περιθώριο της συμμετοχής του με την Ίντερ Μαϊάμι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πρωτότυπη πρόταση γάμου από μια 98χρονη θαυμάστρια του.
«Messi, will you marry me?».
Η Πολίν Κάνα, Αμερικανίδα influencer με τέσσερα εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 24 εκατομμύρια στο TikTok, εμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: «Messi, will you marry me?».
Ο 36χρονος Μέσι είδε το πλακάτ, χαμογέλασε και χαιρέτησε από μακριά την ηλικιωμένη θαυμάστρια, η οποία στη συνέχεια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ακόμη ένα πλακάτ με το μήνυμα: «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός».
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;