Οικονομία|02.06.2020 15:28

Μισθοί και εργασιακά: Ολες οι απαντήσεις του Γιάννη Καρούζου στις ερωτήσεις σας

Newsroom

Ολοκληρώθηκε άλλο ένα διαδικτυακό live chat από το ethnos.gr με τη συνεργασία του δικηγόρου Γιάννη Καρούζου. Ο εργατολόγος απάντησε στα περισσότερα από τα εκατοντάδες ερωτήματα για τους μισθούς και τα εργασιακά που τέθηκαν από τους αναγνώστες του ethnos.gr τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και σήμερα κατά τη διάρκεια του live chat, το οποίο είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τόσο από την ιστοσελίδα μας, όσο κι από την υβριδική τηλεόραση του ΕΘΝΟΥΣ, η οποία είναι ενταγμένη στο «πακέτο» του OPEN TV.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, τα ερωτήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους, που μπαίνουν σε νέο εργασιακό καθεστώς, λόγω των αλλαγών που επιφέρει τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβρη στην αγορά εργασίας η πανδημία του κορονοϊού, είναι πάρα πολλά και ήταν αδύνατον να απαντηθούν μέσα σε μία ώρα. Τα υπόλοιπα ερωτήματα καθώς και τα νέα που θα διατυπωθούν από τους αναγνώστες του ethnos.gr θα απαντηθούν στο επόμενο live chat με τον Γιάννη Καρούζο.

Μείνετε συντονισμένοι στο ethnos.gr για το επόμενο διαδικτυακό μας ραντεβού, αλλά και για όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.

Ο Γιάννης Καρούζος είναι δικηγόρος από το 1993 και σήμερα στον Άρειο Πάγο. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Μεταπτυχιακός Διπλωματούχος της Σχολής Εργατικού και Συνδικαλιστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Τεργέστης στην Ιταλία, με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, Εργασιακές Σχέσεις, Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, από την οποία αποφοίτησε με άριστα. Έχει ειδικευτεί επαγγελματικά χειριζόμενος εκατοντάδες υποθέσεις που αφορούν στο: Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό & Διεθνές Εργατικό Δίκαιο, Εργασιακές Σχέσεις, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημοσιοϋπαλληλικό Δίκαιο, Ποινικό Δίκαιο (Εργασιακών & Υπαλληλικών Εγκλημάτων), Διοικητικό Δίκαιο (Δημοσιοϋπαλληλικών Παροχών & Επιδομάτων). Έχει πολύχρονη εμπειρία και πείρα συμβουλεύοντας δεκάδες Σωματεία Εργαζομένων και Επιχειρήσεις σε εργασιακά θέματα.

Διατέλεσε Σύμβουλος σε τρία Υπουργεία της Ελληνικής Δημοκρατίας και υπήρξε επί έτη ενεργό μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εργατικού Δικαίου και Κοινωνικής Ασφάλισης. Είναι Μεσολαβητής, Μέλος του Σώματος Μεσολαβητών του Οργανισμού Μεσολάβησης Διαιτησίας (ΟΜΕΔ). Δημοσιεύει άρθρα και μελέτες σε νομικά περιοδικά εργατικού δικαίου και εργασιακών σχέσεων και σε εφημερίδες.

ΚορονοϊόςεργασιακάΓιάννης Καρούζοςμισθοίlive chat